Video: Strickland vyzval na sparring známého influencera, pohrál si s ním jako kočka s myší

Video: Strickland vyzval na sparring známého influencera, pohrál si s ním jako kočka s myší Sean Strickland | zdroj: Profimedia

Je obecně známo, že bývalý šampion střední váhy UFC Sean Strickland miluje tvrdý sparring. Jeho tréninkoví parťáci jsou na to samozřejmě zvyklí, "Tarzan" si ale rád do klece pozve i čerstvé maso.

Tentokrát Strickland využil příležitosti, když v Las Vegas na setkání s Donaldem Trumpem potkal kontroverzního streamera Sneaka a přímo v živém vysílání ho pozval na sparring. A Sneako překvapivě přijal, byť pod podmínkou, že půjde pouze o box.

Na druhý den se tedy sešli v tělocvičně UFC a bylo vidět, že Sean si s mladším a viditelně o dost lehčím streamerem hrál jako kočka s myší a ještě jej slovně hecoval. Sneako se snažil a jelikož Strickland zpočátku prakticky rezignoval na obranu, dokonce jej párkrát zasáhl na bradu, údery ale neměly prakticky žádnou razanci. Z úst amerického zápasníka pak padlo varování, že ve třetí minutě mladík pocítí o dost víc bolesti.

A tak se také stalo, Strickland z ničeho nic šlápl na plyn a šel z nuly na sto procent. Jeden ze Sneakových kamarádů začal do ringu házet ručníky, to ale rozvášněný Sean ignoroval a pokračoval v demolici, dokud jej nezastavil šéf UFC performance institutu Forrest Griffin. Sneako skončil naštěstí jen s rozbitým nosem a slzami v očích. Bývalý šampion střední váhy ho ale nakonec pochválil: "To, žes nešel k zemi, na mě udělalo dojem. Chtěl jsem tě jen sundat, stačilo spadnout a já bych přestal."

To, že na tréninku narazí na někoho podobného, je asi noční můrou většiny nováčků. Strickland se měl z pozice elitního bojovníka trochu krotit. Sneako ale moc dobře věděl, do čeho jde, a nakonec z toho pro své zviditelnění vytěží víc, než kdyby se jednalo o poklidný trénink. V duchu ale zřejmě děkuje Griffinovi za to, že mezi něj a Stricklanda skočil a souboj ukončil.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články