Youtuber Jake Paul urazil manželku Conora McGregora a vyzval jej k zápasu. Usměrnit jej musel i Nate Diaz

Youtuber Jake Paul urazil manželku Conora McGregora a vyzval jej k zápasu. Usměrnit jej musel i Nate Diaz zdroj: Profimedia

Hodně neuctivý vzkaz vyslal Conorovi McGregorovi americký youtuber Jake Paul. Ten nedávno vyhrál zápas v boxu a už by chtěl změřit síli s irskou superstar.

Populární Youtuber Jake Paul, kterého sleduje více než dvacet milionů lidí, se dal na boxerskou dráhu. Druhou výhru v profesionálním boxu, si připsal na galavečeru, jehož hlavním zápasem byl souboj legend Tyson vs. Roy Jones Junior. Internetové hvězdě sláva stoupla do hlavy a nyní volá po souboji s Conorem McGregorem.

Třiadvacetiletý Američan na sociálních sítích sdílel video, kde se snaží dost nevybíravě (a patrně už dost za hranou) vyburcovat Conora McGregora, aby s ním bojoval v ringu. Ve videu také ukazuje šek na 50 milionů dolarů adresovaný právě Conoru McGregorovi, pokud zápas vezme:

“Jak je ty irská mr*ko? Dobré ráno, Conore McGregore. Vím, že teď pravděpodobně mlátíš v baru staré chlápky nebo si to děláš sám, protože jsi otrávený ze spaní se svou manželkou. Tvoje žena je pouze čtyřka (na stupnici od 1 do 10), Conore. Máš mnohem na víc - ale... šťastné pondělí!” začal nechutnými urážkami americký youtuber.

“Můj tým ti dnes poslal nabídku na 50 milionů dolarů - 50 milionů v hotovosti a důkaz, že je opravdu mám - největší nabídku, jakou jsi kdy dostal. Ale ty se pořád bojíš se mnou bojovat, Conore. Vyhýbáš se mi, protože nechceš prohrát s podělaným youtuberem. V profi boxu to máš 0:1, zatímco já mám dvě vítězství. Bojoval jsem na turnaji, který byl osmou největší událostí v historii pay-per-view a ty chceš bojovat s Poirierem, které má na instagramu méně sledujících, než můj podělaný pes - což je fakt.” 

Další část příspěvku směřovala na šéfa UFC, Danu Whita.

“A pro Danu Whita mám také vzkaz. Jsi taky podělaný srab, ošklivý plešatý podělaný srab. Řekl jsi, že je nulová šance na takový zápas, ale ve skutečnosti je nulová šance, že bys dostal nějakou ženskou. Conor se bojí. Dana se bojí. Podepište smlouvu vy hlupáci. Irská dě*ko! Se*u na takový lidi,” zakončil Paul svůj velmi ostrý výstup. 

McGregor se k výzvě zatím nevyjádřil, na rozdíl od Nata Diaze. Dlouholetý Conorův rival ukázal, že i když Conora nemá v lásce, tak jsou věci, které se nedělají a způsobem sobě vlastním usměrnil Paula do patřičných mezí.

"Jakeu Paule, ty bys potřeboval nakopat do zadku úplně zadarmo, ty rozmazlený s*áči. Jsi blbeček, co vůbec neumí bojovat a jestli budeš dál takhle mluvit, doopravdy dostaneš na prdel," prohlásil Diaz a podpořil kolegu z MMA.

Popularita youtuberů raketově stoupá a pokud Paula sleduje na internetu více než 20 milionů lidí, dá se očekávat, že souboj s McGregorem by dokázal k obrazovkám přilákat diváky z celého světa. Jedna věc je však show pro diváky, sportovní úroveň je něco úplně jiného. McGregor patří mezi nejlepší strikery v dějinách UFC, zápasí celý život a je na úplně jiném sportovním levelu, než hvězda internetových streamů.

Je tak skoro jisté, že by Jake Paul dostal od Conora McGregora neskutečné bití, které by si za svoji neúctu nepochybně zasloužil. Na druhou stranu je jen těžké si představit, že by se McGregor, který může podobné peníze vydělat zápasem s opravdovými boxery, jako je Manny Pacquiao nebo Floyd Mayweather, chtěl utkat s tímto youtuberem. Jako pravděpodobnější scénař se jeví to, že ho McGregor zmlátí úplně zadarmo, pokud ho někdy potká. V MMA už se staly i šílenější věci.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články