Známí bojovníci tipují výsledek zápasu Procházka vs. Pereira

Známí bojovníci tipují výsledek zápasu Procházka vs. Pereira Jiří Procházka vs. Alex Pereira | zdroj: Getty Images

Bitvu o titul polotěžké váhy UFC si nenechají ujít ani mnozí známí bojovníci. Koho favorizují?

Jamahal Hill: 

Co se týče MMA zbraní, tak Jiří má víc způsobů, jak vyhrát. Alex je smrtelnější a preciznější. Ale chápu, proč je Jiří favorit.

Demetrious Johnson:

Alex je úžasný kickboxer, knockoutoval skoro všechny, se kterými zápasil. Jiří je velmi dynamický, velmi neortodoxní a to je přesně to, co bude Alexovi dělat problémy. Má intuice mi říká, že Jiří odejde jako šampion. Myslím, že zvítězí submisi. Vezme ho na zem, přejde jeho guard a nasadí mu submisi. Ale jestli tam půjde a bude s ním hrát tu starou dobrou kickboxerskou hru, tak bude nejspíš brutálně knockoutován."

Stephen "Wonderboy" Thompson:

Rád bych viděl Alexe vyhrát. Může to zvládnout. Procházka to rád drží v postoji a tam je Pereira hodně nebezpečný. Vždyť má v postoji 5 titulů. Jeho striking je na jiné úrovni. Jestli má Procházka vyhrát, tak to bude muset utahat na kleci, využít kolena a lokty, možná to i vzít na zem. Ale jestli to neudělá, tak vidím Alexe vyhrát.

Henry Cejudo:

Jiří věří sám sobě a já si myslím, že si díky svému záludnému pohybu schopen zkrátit vzdálenost a prosadit si wrestling. Pokud se vyhne tomu levému háku, nenechá se rozkopat a použije wrestling jako to udělal proti Gloverovi, tak si umím představit, že zvítězí.

Bryce Mitchell:

Myslím, že Pijéra tam bude mít trochu navrch. Je hodně technický, těžko se trefuje a sám zasahuje hodně tvrdě. Ale Jiří je prostě jiný, dělá šílené techniky, jaké normální lidi nedělají, a vypadá to v jeho podání jednoduše. Takže by to mohl zvládnout. Ale kdybych si musel vsadit, což nedělám, protože kdykoliv si vsadím, tak prohraju, ale když nevsadím, tak to mám správně. No, to je fuk, kdybych si měl vsadit, tak vyberu Pijéra. 

Matt Frevola:

Mám rád Jirku. Vrací se po zranění a bude hladový. Titul nikdy oficiálně neprohrál. Myslím, že uvidíme jeho nejlepší verzi a dokáže to.

Zdroje:  James Lynch - Youtube , Henry Cejudo – Youtube

Nejnovější články