Velkolepý návrat populárního Melouna! Probudil v sobě zvíře a zvítězil v 1. kole. Poháněla ho radostná novina

Velkolepý návrat populárního Melouna! Probudil v sobě zvíře a zvítězil v 1. kole. Poháněla ho radostná novina zdroj: Profimedia

I člověku neznalému MMA muselo být podle reakcí diváků při nástupu Miloše Petráška do oktagonu jasné, že se děje něco speciálního. A populární Meloun fanoušky nezklamal.

Miloš "Meloun" Petrášek patří bezesporu k nejpopulárnějším bojovníkům na domácí scéně. Dlouho však nebojoval. Poté, co nasbíral 3 porážky v řadě, dal si pauzu. Ta se nakonec protáhla skoro na 2 roky. Fanoušci mu ale bouřlivým potleskem při nástupu do oktagonu dali jasně najevo, že nezapomněli. 

Jindy věčně usměvavý Petrášek tentokrát změnil přístup. Před zápasem si nasadil masku tvrďáka, probudil v sobě zvíře. Do Oktagonu kráčel nahecovaný, připravený Chorvata Neferanoviče rychle zničit. Když mu zachytil kop, přenesl boj ihned na zem, kde cítil silovou převahu. Po třech minutách nasadil páku americana na ruku a chorvatský bojovník během pár vteřin odklepal. V rozhovoru pro idnes.cz Meloun nechal slyšet, že se oproti soupeři cítil výrazně silnější. "Nechci znít namachrovaně, ale cítil jsem, že nemá páru, že je silově tak dvě úrovně pode mnou."

Po vítězství ještě v kleci prozradil, že s manželkou čekají dítě. Radostná novina ho prý motivovala ještě víc. "Když jsem se to ve středu dozvěděl, tak jsem nepochyboval, že vyhraju." Na pozdější tiskové konferenci se pak ještě vrátil k průběhu zápasu. Trenér André Reinders na něj sice prý volal, ať přeleze do mountu, on ale nechtěl riskovat, že by ho Neferanovič shodil. Uvědomoval si zároveň, že je chorvatský bojovník tvrďák a jen tak ho neumlátí, zkusil tedy raději zapáčit, což se ukázalo jako správné rozhodnutí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Kdy a proti komu uvidíme Petráška příště, zatím není jasné. Nedávno se nechal slyšet, že by možná byl schopný zhubnout i do střední váhy a nadhodil jméno Samuela Krištofiče, se kterým se před lety měli utkat. Ačkoliv však Pirát na tiskovce seděl vedle něj, na možný souboj řeč nepřišla. Uvidíme tedy, kterým směrem se Meloun nakonec vydá, protože zajímavé soupeře nabízí i jeho stávající polotěžká divize.

 

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články