Youtuber Paul přišel s teorií, proč se McGregor málem porval s přítelem Megan Fox. Šlo o záměnu?

Youtuber Paul přišel s teorií, proč se McGregor málem porval s přítelem Megan Fox. Šlo o záměnu? Zuřící McGregor, známý zpěvák se s ním údajně odmítl vyfotit. | zdroj: Profimedia

Za nedávným incidentem na červeném koberci možná stál jeden velký omyl. Známý youtuber tvrdí, že si McGregor zpěváka asi spletl s ním.

 Je to jen pár dní, co irský bojovník Conor McGregor vyrazil na předávání cen hudební stanice MTV a způsobil poprask. Na červeném koberci se totiž málem porval s hudebníkem Machine Gun Kellym, který dorazil v doprovodu své přítelkyně Megan Fox. Naštěstí ale díky všudypřítomné ochrance zůstalo jen u slov a rozlitého pití.

Příčina incidentu zůstává záhadou. Podle prvotních drbů mělo McGregora rozzuřit, když se s ním muzikant odmítl vyfotit. Sám Ir ale uvedl, že Kellyho vůbec neznal. Podle jiné zprávy měl však psát jeho partnerce Megan Fox, což se zpěvákovi nelíbilo. Bývalý UFC šampion a nynější komentátor Michael Bisping připisuje důvod neurvalého chování svého kolegy pro změnu lékům na bolest.

S asi nejzajímavějším vysvětlením přišel nechvalně známý youtuber Jake Paul, který se v poslední době prezentuje spíše jako boxer. Zápasy s ním vydělávají MMA bojovníkům obrovské peníze a i sám McGregor po posledním Paulově zápase naznačil, že by ho tahle možnost zajímala. A právě to možná zapříčinilo incident na předávání cen MTV.

„Je to srandovní, ale někteří lidé říkají, že si ho spletl se mnou, protože oba vypadáme stejně, máme blonďaté vlasy a jsme dost vysocí. Tohle se ke mně doneslo a myslím, že je to vtipné. Conor McGregor je opravdový bojovník, proč na červeném koberci mezi celebritami hází drinky po Megan Fox a Machine Gun Kellym? Je to prostě neuctivé.“

„Ale Kelly to zvládl jako profík, nerozvášnil se, nesnažil se nic oplácet, protože věděl, že Conor prostě vypadal jako idiot. Ten chlápek se rozpadá a hledá jakýkoliv důvod, aby upoutal pozornost.“

Youtuber Jake Paul (druhý zleva) a zpěvák Machine Gun Kelly (vpravo). Určitá podoba tam je. Youtuber Jake Paul (druhý zleva) a zpěvák Machine Gun Kelly (vpravo). Určitá podoba tam je. | zdroj: Profimedia

Ačkoliv se tato varianta může na první pohled zdát jako šílenost, nemusí být daleko od pravdy. McGregor je prozíravý byznysmen, který ví, jak vypromovat zápas. Aktuálně sice věří, že se po zranění a sérii porážek ještě dokáže vrátit na vrchol UFC, ale souboj s Paulem by pro něj v budoucnu mohl představovat snadno vydělané peníze. Pokud by mezi sebou navíc měli zlou krev, určitě by to zájem veřejnosti i médií dost zvýšilo.

Paul mezitím vybírá dalšího soupeře pro svou boxerskou eskapádu. Nejprve byla sice ve vzduchu odveta s Tyronem Woodleym, ale poté, co vyšlo najevo, že jejich zápas prodal „jen“ půl milionů přenosů, to nevypadá reálně. Bývalý UFC šampion navíc nesplnil dohodu a nenechal si vytetovat, že Paula miluje. Mnohem reálněji teď vypadá duel s Tommym Furym, mladším bratrem boxerského šampiona, který platí doma v Británii za velkou hvězdu a navíc umí boxovat. Jake ale nahazuje udičku také mezi MMA bojovníky, vyzval Masvidala i Dereka Brunsona, který je ale především zemař, takže by nejspíš jen vylepšil youtuberovo skóre.

Zdroje:  espn.com

Nejnovější články