Absolutní dominance! Staronový šampion De Fries ze svého soupeře vysál veškerou energii

Absolutní dominance! Staronový šampion De Fries ze svého soupeře vysál veškerou energii Philip De Fries | zdroj: Profimedia

Obrovitý Philip De Fries si zahrál na medvěda. Darka Stosice naprosto uválel a oslavil tak šestou obhajobu v řadě.

Britský bojovník Phil De Fries dnes v noci na turnaji KSW 67 opět potvrdil svoji neochvějnou pozici na trůnu krále těžké váhy. Bývalý bojovník UFC Darko Stosic ze Srbska proti němu sice předvedl extrémní výdrž, ale nakonec mu nezbylo nic jiného, než titulový zápas vzdát.

Všechna kola tohoto duelu měla prakticky stejný průběh. Stosic se v prvních vteřinách snažil zaútočit, ale De Fries ho pokaždé velice rychle zpacifikoval, natlačil na pletivo a přenesl souboj na zem, kde předváděl naprostou kontrolu. Svého oponenta drtil neskutečnou silovou převahou a rozdával mu údery do všech částí jeho těla.

Stosic sice dělal vše pro to, aby ze sevření alespoň na chvíli utekl, ale jeho vzpouzení bylo naprosto marné a pouze mu ubíralo síly. Po konci každé rundy se srbský bojovník vracel do svého rohu s většími a většími obtížemi a na jeho tváři přibývalo krvavých šrámů. I tak ale vždy někde z hluboké rezervy vytáhl poslední zbytky energie a znovu nastoupil do boje.

Do konce závěrečného kola už ale Stosic nevydržel. De Fries ho po krátkém přetahování opět strhl k zem a znovu ho začal mlátit hlava nehlava. V tu chvíli už naprosto vyřízený Stosic ztratil i poslední procento motivace a raději několikrát uhodil do podlahy, čímž dal rozhodčímu najevo, že v zápase nehodlá pokračovat. V horizontální poloze pak ležel ještě několik minut, než našel sílu na to, aby se znovu zvedl na nohy.

„Stosic byl opravdu tuhým protivníkem,“ prohlásil De Fries po další vítězné obhajobě. „Byl to nejtěžší soupeř, se kterým jsem se kdy střetl. Rozdal jsem mu snad všechny možné údery, ale on pořád držel. I tak jsem ale nakonec spokojený.“

Zdroje:  tisková zpráva - KSW

Nejnovější články