Alvarez a Perry si před soubojem v boxu bez rukavic vyměnili tvrdá slova

Alvarez a Perry si před soubojem v boxu bez rukavic vyměnili tvrdá slova Eddie Alvarez | zdroj: Profimedia

BKFC má aktuálně jen jednoho krále a tím je veterán UFC Mike Perry. Tomu se ale chystá postavit Eddie Alvarez, který soupeři tvrdí, že netuší, co ho čeká.

Druhého prosince náš čeká další turnaj organizace Bare Knuckle FC, která pořádá zápasy v boxu bez rukavic. Tentokrát mu bude vévodit duel dvou veteránů UFC, jimiž jsou Mike Perry a Eddie Alvarez, kteří se utkají o speciální pás pro "Krále násilí".

Perrymu se v MMA nikdy příliš nedařilo, až do svého třetího zápasu v UFC byl sice neporažen, ale po něm se mu podařilo vyhrát pouze v pěti z deseti fightů, což na “ligu mistrů” zkrátka nestačí. V BKFC ale zřejmě nalezl svůj domov, když ve všech svých dosavadních třech duelech soupeře naprosto zdemoloval. 

Nejdříve se utkal s Julianem Lanem, pak ale přišla obrovská jména dnešního světa bojových sportů – Michael "Venom" Page a Luke Rockhold. První ze zápasů skončil na body, ale v druhém Perry absolutně dominoval. Dokonce až tak moc, že Rockholdovi zlomil zub a ten se ve druhém kole musel vzdát. 

Je ale nutno podotknout, že Rockhold měl ke konci své kariéry se silnými postojáři velký problém, takže box bez rukavic není sport, ve kterém by mohl vynikat. To nic nemění na tom, že jeho skalp má stále zvuk.

Naopak Alvarez byl v MMA přesným opakem. Za svou kariéru byl několikrát šampionem Bellatoru a na krátkou chvíli dokonce držel i titul lehké váhy UFC, dokud ho o něj nepřipravil tehdy naprosto nezastavitelný Conor McGregor. Od roku 2019 ale zápasil v organizaci ONE Championship, kde se mu příliš nedařilo. To vedlo k tomu, že se s organizací dohodl na tom, že s ním rozvážou smlouvu a on bude moct hledat angažmá jinde.

Na internetu nejprve kolovaly spekulace o tom, že se Alvarez chystá na návrat do UFC. Ty ale ukončilo oznámení, že podepsal smlouvu s BKFC, kde se pak 29. dubna utkal s Chadem Mendesem. Toho nakonec těsně porazil na body. 

“Nemyslím si, že vím, proti čemu jde. Nechápu, jak si může myslet, že to, co v boxu předvedl proti Mendesovi, bude fungovat proti mně,” prohlásil před zápasem Perry.

“Budeš se muset starat o hodně věcí. Bude to něco, co jsi ještě v životě necítil. V průběhu souboje se sám sebe budeš ptát, co to je,” vzkázal zpět bývalý šampion UFC.

Na nedávném staredownu, který se k akci udál, do sebe oba rovněž ryli. “Jsi tak malý, kámo. Box mi tak strašně jde. Přísahám, že jsem strašně dobrý, nemáš šanci,” řekl Perry Alvarezovi do očí. Následovalo malé pošťuchovaní a pár si mezi sebou dokonce vyměnil pár slabých úderů do těla. Tedy, slabě na videu rozhodně nevypadaly, ale ani na jednom z mužů nevypadalo, že by mu nějak vadily. V ringu to už bude jiná a očekává se tvrdá bitva, která na body nejspíš neskončí.

Zdroje:  bareknuckle.tv

Nejnovější články