Bizarní KO. Znuděný bojovník naprosto rezignoval na obranu a šel po 10 vteřinách k zemi

Bizarní KO. Znuděný bojovník naprosto rezignoval na obranu a šel po 10 vteřinách k zemi Něco takového se jen tak nevidí | zdroj: Getty Images

Francouzský těžkotonážník nezvolil do zápasu nejlepší taktiku a k zemi se poroučel už po 10 vteřinách.

Bojovníci nastupují do zápasů s různými strategiemi, zatímco někdo začíná pozvolna a soupeře nejprve načítá, než se pustí do ostřejších výměn, jiný jde od prvních vteřin po KO. Co měl ale za lubem Mickael Groguhe, to těžko říct. 

Někdo by snad řekl, že se mu do boje ani nechtělo, nebo si přišel jen pro výplatu. Spíš chtěl ale dát najevo sebevědomí. V kleci na něj koneckonců zatím nikdo nestačil, ze čtyř zápasů prohrál pouze jediný kvůli diskvalifikaci. Namísto sebevědomých gest se ale znuděně došoural do středu klece, ruce svěšené dole, jako by soupeřovi říkal – Stejně mě nemáš čím ohrozit.

Jenže to se šeredně přepočítal. Islem Masraf dlouho neváhal, když viděl, že Groguhe nejeví nejmenší známky jakékoliv snahy o obranu, vyslal na jeho hlavu highkick, po němž šel Francouz k zemi, kde pro jistotu schytal ještě definitivní vypínák na bradu.

Za chyby se v oktagonu holt platí. Je jisté, že Groguhe podobnou hloupost už víckrát neudělá. Masraf  naopak snadno vylepšil svou bilanci v profi na 3:0 a dokonce o 5 vteřin vylepšil svůj rekord z amatérů, kde dokázal nejrychleji zvítězit za 15 sekund. Zdá se, že ve Francii nám roste další velký talent.

Zdroje:  PFL MMA

Nejnovější články