Video: Dvojník youtubera Logana Paula vyzkoušel boxerský zápas, skončilo to rychlým knockoutem

Video: Dvojník youtubera Logana Paula vyzkoušel boxerský zápas, skončilo to rychlým knockoutem Rodney Peterson | zdroj: Getty Images

Američan, který si přezdívá "Not Logan Paul" vstoupil po vzoru svého slavnějšího krajana do ringu, nedopadlo to ale vůbec dobře.

O Rodneym Petersonovi bychom nejspíš bývali nikdy neslyšeli, kdyby si ho lidi na sociálních sítích nezačali plést se slavným youtuberem Loganem Paulem. Dávno předtím sice zkoušel uspět v MMA, všech šest dohledatelných zápasů ale prohrál. Přesto se loni ve světě bojových umění nečekaně proslavil. Nate Diaz ho totiž v domnění, že jde právě o Paula, na ulici uškrtil do bezvědomí. Incidentem se následně zabýval soud, ten ale shledal, že šlo o nutnou sebeobranu.

Peterson, který je známý spíše pod přezdívkou "Not Logan Paul", se ale rozhodl, že nabité slávy využije a kývl na nabídku organizace Misfits, která pořádá boxerské zápasy celebrit. Do ringu nastoupil proti dobrodruhovi Tristanu Hammovi.

O favoritovi nebylo pochyb. Hamm působil na první pohled lépe, Peterson ale oplýval sebevědomím a dokonce soupeře hecoval. Možná i to přispělo k tomu, že byl už za necelou minutu počítán. Chtěl ale pokračovat, a tak si v podstatě došel pro celkem tvrdé KO.

Možná by měl Peterson po vzoru Logana Paula raději ukončit boxerskou kariéru. Přece jen má doma čtyři děti a nebylo by dobré, kdyby si z boxování odnesl trvalé zdravotní následky.

Zdroje:  DAZN

Nejnovější články