Diaz obrátil a chce odvetu s Paulem ještě letos. Na MMA zápas musíš potrénovat, vzkázal youtuberovi

Diaz obrátil a chce odvetu s Paulem ještě letos. Na MMA zápas musíš potrénovat, vzkázal youtuberovi Jake Paul vs. Nate Diaz | zdroj: Profimedia

Ledy se hnuly a vypadá to, že by na konci letošního roku mohlo dojít na odvetu boxerského souboje Nathana Diaze s Jakem Paulem. 

Ještě před tím, než se Nate Diaz a Jake Paul v srpnu utkali v ringu, už se mluvilo o odvetě. Youtuber dokonce navrhoval, aby proběhla pod MMA pravidly. Nedlouho po zápase, který na body vyhrál, si ale postěžoval, že se jednání z nepochopitelného důvodu zasekla. Diaz reagoval, že s dalším zápasem nemá problém, nesmí ale být pod organizací PFL.

Od té doby rokování moc nepokročilo. Jake Paul tedy využil příležitosti a ve velmi sledovaném Full Send Podcastu si do Diaze opět rýpnul. "Myslím, že je to pro něj až moc velký risk. Jo, dostane 10 milionů dolarů, ale když se mnou prohraje, budou si z něj dělat srandu. Cítil mou sílu a nemyslím si, že by mě dokázal vzít na zem, aby mě mohl uškrtit. Je to pro něj lose lose situace, takže v zákulisí požaduje šílené peníze a nerealistické věci."

"Bojovníci se snadno můžou schovávat za smlouvy a říkat, že to je ten důvod, proč nechtějí bojovat. Nikdo pak nezná detaily, ale teď je to díky sociálním médiím jiné, protože se můžou vyjádřit fanoušci, já můžu přijít do téhle show a vysvětlit to. Nate se mi vyhýbá, protože tak hodně peněz nedostane, pokud nebude bojovat s Conorem. Tak proč nevezme zápas se mnou, neporazí mě, když si tak věří, a pak se nevrátí do UFC? Protože když se tam teď vrátí, bude tam uvázán tak na 5 zápasů. Finančně dává největší smysl, aby bojoval se mnou, snadno mě porazil, protože je MMA bojovník. Ale neudělá to proto, že by až moc riskoval. Opravdu."

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. "Meleš kraviny, o nic jsem se neprosil. V MMA s tebou budu bojovat klidně zítra, problém je, že stojíš za h*vno a já nepracuju pro pussyFL, ty jo. Odveta bude v boxu, trilogie v MMA, stejně potřebuješ čas na trénink. Silvestr zní dobře," napsal Diaz.

Pokud se rematch nepodaří domluvit, Paul cílí na vítěze zápasu Tommy Fury vs. KSI, který se v Manchesteru odehraje už tuto sobotu. A jelikož na galavečeru zápasí i Jakeův bratr Logan, bude s největší pravděpodobností v Anglii osobně přítomen, aby rozjel promo.

Zdroje:  Nate Diaz - twitter , YouTube - Full Send Podcast

Nejnovější články