Odvetu v MMA se mnou nechce ani za 10 milionů dolarů, pustil se Paul do Diaze. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat

Odvetu v MMA se mnou nechce ani za 10 milionů dolarů, pustil se Paul do Diaze. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat Jake Paul vs. Nate Diaz | zdroj: Profimedia

V boxu Nate Diaz prohrál, Jake Paul mu ale nabídl odvetu pod pravidly MMA. Jednání však zřejmě uvízla na mrtvém bodě a rozjela se veřejná slovní přestřelka.

Boxerská kariéra youtubera Jakea Paula k nelibosti části fanoušků stále pokračuje. On sám by příští rok rád rozšířil působnost i na MMA. Tam se nabízí odveta s Natem Diazem, kterého Paul dokázal porazit v ringu. Jednání ale očividně nejdou vůbec dobře.

"Právě teď plánujeme co a jak. Nate Diaz se vyhnul nabídce deseti milionů dolarů, takže není takový tvrďák, jak všichni říkali. Chtěl jsem s ním bojovat v MMA a udělat něco, co ještě žádný boxer neudělal, což je – na vrcholu kariéry přejít do MMA," odkryl Paul, jak se situace má.

Je jasné, že Diaz by odvetou s Paulem hodně riskoval. Dlouhá léta si budoval pověst ultimátního bojovníka, která by byla případnou porážkou dost pošramocena. K tomu došel i Jake, když se snažil přijít na to, proč s ním Nate v kleci bojovat nechce.

"Nevím, jestli mají důvod. Ani nevím, jestli vůbec přemýšlejí. Žádný očividný důvod tam nebyl. Myslím, že to bylo prostě o tom, že si uvědomil, že je tam pro něj velký risk. Právě jsem ho převálcoval v boxerském ringu, vypadalo to jednoduše. A když ho porazím v MMA, vezmu mu jeho legendární status. Takže netuším, jestli si neřekl, že mu ten risk nestojí za deset milionů dolarů."

Paul se tedy rozhlíží po jiných soupeřích. Ve hře je prý odveta s Tommym Furym nebo duel s britským rapperem KSI. Boxující youtuber ale přemýšlí i o tom, že by se v ringu utkával s méně známými profesionálními boxery a budoval svou kariéru tradičním způsobem.

Interview samozřejmě brzy zachytil i Diaz a rozhodl se reagovat. Soudě podle jeho vyjádření je pes zakopaný jinde. "Tady je tvůj MMA zápas, d*vko. Jsi snadný soupeř jak sviňa. Můžeme boxovat nebo zápasit MMA v Real Fight INC (Diazova organizace), žádný problém. Do p*dele s PFL (tam se pro MMA upsal Paul) a s tebou, srabe," napsal k fotografii ze zápasu, na níž Jakea drží v gilotině.

Youtuber kontroval klipem, na němž Diaze posílá do počítání. "Realita," dopsal k němu.

"Co bys udělal v opravdovém zápase? Naskočil na mě a dostal bídu. Nevíš, jaké to je v opravdové válečné zóně," reagoval Nate a neopomněl dodat, že v jeho světě Paul první zápas prohrál. 

Slovní přestřelky mezi těmito dvěma zřejmě jen tak neskončí. Dojde ale někdy na odvetu?

Zdroje:  TMZ , Nate Diaz - twitter

Nejnovější články