Bylo to strašné! Slavný boxerský promotér se opřel do Diaze a Paula

Bylo to strašné! Slavný boxerský promotér se opřel do Diaze a Paula Eddie Hearn a Jake Paul | zdroj: Profimedia

Promotér Eddie Hearn nijak netají, že se mu zápas Diaze s Paulem vůbec nelíbil. Uznává ale, že je Nate tvrďák.

Boxerský souboj Nathana Diaze s Jakem Paulem si nenechal ujít ani vlivný promotér Eddie Hearn, šéf Matchroom boxing. Jejich výkony ho však vůbec nenadchly.

"Bylo to příšerné," zhodnotil Hearn zápas v pořadu The MMA Hour, který moderuje novinář Ariel Helwani, který celou akci uváděl. "Nechápej mě špatně, ten galavečer byl neuvěřitelný. Skvělý. Ale když mluvíš o... MMA znáš jako své boty, já znám zase box jako své boty... a když jsem se díval, říkal jsem si: To je tak špatné."

Hearn se před zápasem nechal slyšet, že Diaz s Paulem nevydrží déle než čtyři kola. Tip mu ale nakonec nevyšel, Nate totiž nakonec odboxoval celých 10 kol.

"Důvod, proč nebyl Nate ukončen, je ten, že Jake na to nemá schopnosti. Neví, jak soupeře rozebrat, jak úhlovat, rozbít ho a zastavit ho," myslí si Hearn. "Ale u Natea musím uznat, že je hodně tvrdý."

"Mluvíš ale o hodně nízké úrovni boxu. Ve Velké Británii máme něco, čemu se říká oblastní titul, je to něco jako u vás státní titul," pokračoval promotér. "Tihle chlapi by nevyhráli státní titul – to je úroveň, na které boxují," nabídl svůj upřímný názor.

"Ale poslouchej, všechna čest Nateovi. Určitě neměl schopnosti, ale měl kuráž," pokračoval Angličan. "Ale Jake prostě nemá schopnosti nebo zkušenosti na to, aby někoho zlomil a zastavil. A já jsem byl přesvědčený, že to dokáže."

Není to poprvé, co Hearn kritizuje Paula, o němž má za to, že prostě nedisponuje dostatečným talentem, aby uspěl mezi opravdovými boxery. Naopak ale pochválil boxujícího youtubera KSI, který se podle něj neustále zlepšuje. Promotér nepochybuje, že pokud by došlo na jeho souboj s Jakem (v minulosti remizoval s jeho starším bratrem Loganem), nebyl by problém vyprodat stadion ve Wembley.

Zdroje:  The MMA Hour

Nejnovější články