Zašel příliš daleko, zlobí se Logan Paul na internetového trolla, který mu před zápasem dehonestuje snoubenku

Zašel příliš daleko, zlobí se Logan Paul na internetového trolla, který mu před zápasem dehonestuje snoubenku Logan Paul a KSI | zdroj: Profimedia

Tisková konference před očekávaným boxerským večerem připomínala wrestlingovou show. Slovní přestřelky ukončil až otec jednoho z boxerů, který začal demolovat vybavení.

Minulý týden proběhla první tisková konference před boxerským večerem, jemuž vévodí duely KSI vs. Tommy Fury a Logan Paul vs. Dillon Danis. O zábavu nouze nebyla, celá událost působila jako wrestlingová show plná teatrálních výkonů.

Rušno bylo zejména mezi Paulem a Danisem, kteří se již nějakou dobu přestřelují skrz sociální sítě a média. Logan si z Dillona utahuje kvůli jeho notorickému rušení zápasů na poslední chvíli. Ten oproti tomu vsadil na osobnější taktiku a uráží youtuberovo snoubenku Ninu Agdal. Pravidelně zmiňuje, kolik mužů prošlo její postelí, sdílí její fotografie s bývalými partnery a naposledy také video, v němž hodně explicitně vyjadřovala frustraci z nedostatku sexu. Navíc se ještě vysmívá Paulovi, že ji vůbec nebrání, ani se k tomu nijak nevyjadřuje. 

"Myslím, že zašel příliš daleko," komentoval to Paul. Sice prý věděl, jaký blb Danis je, ale nečekal, že zajde až tak daleko. "Je to dobrý internetový troll, ale zaplatí za to." 

Youtuber přišel už teď s originálními způsoby odplaty. Nechal například vytvořit webovou stránku, která ukazuje počet dní, kdy Danis soupeř nezápasil. A jelikož ten měl v den tiskovky narozeniny, přinesl mu Logan dort. To by samo o sobě bylo hezké gesto, kdyby nebyl ve tvaru knockoutovaného Dillona. Podobizně navíc později utrhnul hlavu a mrštil s ní po Danisovi.

Ten měl připravený jiný způsob trollingu – na konferenci přišel s čepicí, která nápadně připomínala tu, která Logana nechvalně proslavila v jeho videu z japonského Lesa sebevrahů. 

Nálada mezi nimi byla více než vyostřená a ostatní účastníci často pouze přihlíželi tomu, jak si mezi sebou vyměňují urážky a nadávky. Poté, co Logan hodil dortovou hlavou po svém soupeři, se do jejich sporu vložil ještě John Fury, kterému se nelíbilo, že strhávají pozornost jen na sebe a odvádí ji tak od jeho syna, Tommyho, který se má v daném turnaji potkat s rapperem a boxerem KSI. 

"Já jsem stroj," začal křičet a jal se převrhávat stoly a ničit vybavení. Jako čertíci z krabiček vyletěli rázem i ostatní a všudypřítomná ochranka musela zabránit hromadné strkanici.

Poté byla tisková konference přerušena. Dillon byl vyveden z místnosti a byl ohlášen náhradní Loganův soupeř. Tím v případě, že Danis do zápasu opravdu nenastoupí, bude zápasník Mike Perry. Ten do října roku 2021 působil v UFC, následně se uchytil v boxu bez rukavic, kde už získal výhru například nad Michaelem Venomem Pagem či Lukem Rockholdem. Momentálně se mu tedy otevírá lukrativní možnost postavit se Paulovi v klasickém boxu. Stačí aby Danis dostál pověsti člověka, který často na poslední chvíli ruší domluvené zápasy.

Zdroje:  tisková konference

Nejnovější články