Rekordman z UFC se po 9 zápasech konečně dočkal vítězství, hned poté vyzval bratry Pauly

Rekordman z UFC se po 9 zápasech konečně dočkal vítězství, hned poté vyzval bratry Pauly Sam Alvey | zdroj: Profimedia

Tak se přece jen dočkal. Veterán Sam Alvey přerušil rekordní sérii zápasů bez vítězství a ihned využil příležitosti a zkusil si domluvit lukrativní soupeře.

Věčně usměvavý Američan Sam Alvey se do UFC nesmazatelně zapsal jako ten, kdo tam táhl nejdelší šňůru bez vítězství. Zatímco většina zápasníků by si dávno musela hledat nového zaměstnavatele, Alvey si si díky svému pozitivnímu přístupu a ochotě brát zápasy na poslední chvíli vydobyl privilegium. Ne, že by to zamýšlel, ale nakonec tak svou smolnou sérii "mohl" prodloužit na neuvěřitelných 9 zápasů, čímž překonal rekord B.J. Penna. A tohle prvenství už mu nejspíš nikdy nikdo nevezme.

Prodloužení smlouvy si tím ale nezajistil a nové působiště si našel v malé organizaci B2 Fighting Series, kde předtím působil jako komentátor. Přivítal ho tam jistý Cameron Graham, který měl na kontě dvakrát víc porážek než vítězství. Alvey nedopustil překvapení a nakonec ho ukončil na technické KO ve třetím kole.

Po vítězství se pak chopil mikrofonu, aby vyzval bratry Pauly, známé youtubery. "Přivítám tě v PFL, připravím tvou první porážku," vzkázal mladšímu Jakeovi, který po úspěších v boxu plánuje v blízké budoucnosti vyzkoušet také MMA a už se za tímto účelem upsal organizaci Professional Fighters League. "Až s tebou skončím, tak si půjdu pro tvého bráchu. Logane Paule, přišpendlím tě, raz, dva, tři, v zápase žebříků, stolů a židlí. Nabídka byla učiněna, vy ji přijměte, bratři Paulovi. Jdu si pro vás!"

Souboj s Pauly by samozřejmě přinesl pořádnou výplatu, je ale jen mizivá šance, že výzvu vyslyší. Alvey je totiž dávno za zenitem a nepatří mezi největší možné taháky. Se slavnými bratry navíc kdysi společně trénoval.

Sam Alvey (vpravo) s bratry Pauly po tréninku Sam Alvey (vpravo) s bratry Pauly po tréninku | zdroj: Profimedia

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články