Parodie na box. Youtuber Paul s McGregorovým parťákem Danisem předvedli nejhorší boxerský zápas roku

Parodie na box. Youtuber Paul s McGregorovým parťákem Danisem předvedli nejhorší boxerský zápas roku zdroj: Getty Images

Od začátku bylo jasné, že tento souboj asi nebude ten nejlepší boxerský zážitek, který v tomto roce uvidíte, ale Paul s Danisem dokázali i tak překvapit.

V sobotu večer se v anglickém Manchesteru konal jeden z dalších bizarních boxerských zápasů mezi youtuberem Loganem Paulem a bývalým grapplerem Dillonem Danisem. Zatímco Logan Paul je díky svým několika boxerským zápasům (včetně souboje s Floydem Mayweatherem) patrně známý už i v českých končinách, jméno Dillon Danis mohl pozornosti českého fanouška uniknout

Jedná se o bývalého elitního grapplera a vlastníka černého pásu v jiu-jitsu, který se proslavil jako sparring partner McGregora a taky jako cíl Khabiba Nurmagomedova, který na něj skočil z oktagonu po vítězné bitvě s irským bojovníkem. Sám má v MMA 2 zápasy proti nezkušeným soupeřům, které ukončil na submisi. Na ulici má ale skóre 0:1, když jej v šarvátce před diskotékou uškrtil jeden vyhazovač. Více než zkušenosti z bojových sportů tak má praxi spíše za klávesnicí, odkud už vyzval pěknou řádku bojovníků.

Na jeho udici se nakonec chytil Logan Paul a naplánovali si boxerský zápas. Tomu předcházelo spousta zášti na sociálních sítích, což se přeneslo také na předzápasovou konferenci, na které Danis hodil po Paulovi mikrofon a způsobil mu tržnou ránu na obličeji. Zápas se ale nezrušil, a tak jsme mohli být svědky této šílené podívané.

Nutno však říct, že jakýkoliv zápas na amatérské lize vypadá mnohem profesionálněji než to, co předvedli oba bojovníci. Danis měl z většího Logana od začátku respekt a i když se jej snažil tlačit, v podstatě měl ruce pořád jen ve dvojáku, do kterého od Logana inkasoval. Už na konci prvního kola (zápas byl vypsán na 6 kol) byl Logan hodně unavený, těžce oddychoval a jeho technika šla do kytek stejně rychle jako jeho plán knockoutovat Danise v prvním kole.

Dillon Danis vs Jake Paul Dillon Danis vs. Logan Paul | zdroj: Getty Images

Když Danis pochopil, že boxersky na Paula nevyzraje, snažil se nudný boxerský zápas opepřit několika pokusy o takedown, které mu ale Logan ubránil a Danis byl za to napomínán.

Jediný zajímavý moment se stal na samém konci zápasu, když Danis skočil po gilotině a chtěl Logana uškrtit v boxerských rukavicích. To se mu samozřejmě nepovedlo, skončil na zemi a tam mu americký youtuber ještě poslal v rámci dobrých mravů ránu do hlavy. Logan se začal smát, což Danise ještě více rozzuřilo a začal jej pronásledovat po ringu. Na to do ringu vlétl jeden z Loganových bodyguardů a odstrčil Danise pryč. Pak už se do ringu dostaly týmy obou „boxerů“ a začala menší šarvátka, která se ale poměrně rychle uklidnila a nepřerostla ve rvačku.

Logan Paul nakonec zápas vyhrál, protože Dillon Danis byl za svoji gilotinu diskvalifikován. I tak měl ale Paul celý zápas na bodových kartách navrch a vyhrál by i bez diskvalifikace.

Aby bizáru nebylo málo, tak v pozápasovém rozhovoru navíc Logan vyzval k boxerskému zápasu Conora McGregora: „Hej Conore McGregore. Vzal jsem tvoji čubinu, dal jsem ji na vodítko a vzal jsem ji na procházku,“ vysmíval se Paul na účet Danise. „Je ten malý leprikon tady? Kde jsi Conore? Opustil Dillona.“

Conor McGregor se naopak po zápase na Twitteru vyjádřil, že Danis předvedl působivý výkon a zastal se jej: „Některé z ran, které Danis rozdal byly dobré. Měl jich jen dát víc. Co vlastně Paul udělala? Ani jím neotřásl, nezranil ho.“

Pokud máte masochistické sklony a chcete obětovat půl hodinu svého života, můžete se na sestřih zápasu podívat zde:

Zdroje:  www.cbssports.com

Nejnovější články