Boxerská provokatérka Ebanie Bridges odhalila po titulové bitvě ošklivé zranění

Boxerská provokatérka Ebanie Bridges odhalila po titulové bitvě ošklivé zranění Ebanie Bridges | zdroj: Profimedia

Soupeřky ji označují za striptérku, Australanka Ebanie Bridges je ale v první řadě skvělou boxerkou a má srdce bojovnice. Náročnou titulovou obhajobu zvládla i s limitujícím zraněním, které si teď vyžádá operaci.

Australská boxerka Ebanie Bridges k sobě umí přitáhnout pozornost. Proslavila se tím, že si na předzápasové vážení obléká sexy spodní prádlo a ráda v něm ještě zapózuje, čímž dokáže přivést mužskou část publika do varu a vytočit soupeřky

"Mám patnáctiletou dceru, a kdybych dělala věci, které dělá Ebanie, v podstatě bych své dceři řekla: Svlékni se a můžeš mít v životě, co chceš. A to já nedělám," postěžovala si před zápasem Shanon O'Connell. Svou krajanku pak označila za špinavou striptérku (v originále skanky stripper).

Za tuhle urážku ji ale Bridges v ringu dokonale potrestala. Nejprve ji ve třetím kole divácky atraktivní bitvy poslala do počítání a v osmém kole ji pak ukončila na TKO. Tím "Blonďatá bombérka" znovu ukázala, že mistrovský pás IBF rozhodně nezískala náhodou a boxovat zkrátka umí.

"Nechám si udělat trička s nápisem Skanky stripper," zavtipkovala v pozápasové řeči vítězka. Soupeřce sice dala kredit za tvrdost, její urážky ale za hlavu hodit nedokázala. "Zajímá mě, jak vysvětlíš, že tě porazila špinavá striptérka, která nebere tenhle sport vážně?" obrátila se přímo na O'Connell s řečnickou otázkou.

Ta první prohru za posledních 5 let, navíc s nenáviděnou krajankou, moc dobře neskousla a kamery ji zachytily, jak při vyhlašování vyslala salvu nadávek společně se zdviženým prostředníčkem na další australskou boxerku Skye Nicolson, která Bridges z první řady hlasitě fandila.

Ebanie Bridges vs. Shannon O'Connell Shannon O'Connell nesla prohru s Ebanií Bridges dost těžce | zdroj: Profimedia

Bridges naopak neskrývala nadšení z "nejsladšího vítězství" v dosavadní kariéře, jímž si zároveň vylepšila bilanci na 9-1. Začíná se tak spekulovat, proti komu by mohla nastoupit příště. Jednou z vážných kandidátek je neporažená Dánka Dina Thorslund (17-0), která drží šampionské pásy asociace WBO ve dvou různých vahách a po souboji s Australankou volá už nějaký čas.

Bohužel si ale na zajímavý sjednocující zápas budeme muset počkat, jelikož Bridges odhalila, že do posledního zápasu nastoupila se zraněním ruky, které si tím pádem ještě zhoršila a bude muset na operaci. 

"Většinu přípravy jsem odjela jen s jednou rukou, ve sparringu jsem často používala jen levačku. Ale neexistovalo, že bych z toho zápasu odstoupila, protože jsem věděla, že ji dokážu porazit jen s jednou rukou, pokud bude potřeba, a chtěla jsem to. Ale teď je čas to vyřešit. Bude to náročná operace, vezmou mi kost z boku a spojí klouby. Rekonvalescence bude dost dlouhá, ale zranění mi nejsou cizí."

Takhle vypadá ruka Ebanie Bridges po titulové bitvě s krajanko Shannon O'Connell Takhle vypadá ruka Ebanie Bridges po titulové bitvě s krajanko Shannon O'Connell | zdroj: Profimedia

Ve volném čase se bude Ebanie pravděpodobně o to víc věnovat tvorbě pro platformu OnlyFans, se kterou nedávno zahájila spolupráci. Nemusí se tak bát ani o výpadek příjmů, protože spousta známých bojovnic potvrdila, že si díky prodeji exkluzivního obsahu vydělají mnohdy více než zápasením.

Zdroje:  Ebanie Bridges – Twitter

Nejnovější články