Bratr Tysona Furyho si zaboxuje s youtuberem, od rodiny dostal nůž na krk

Bratr Tysona Furyho si zaboxuje s youtuberem, od rodiny dostal nůž na krk Tyson Fury s nevlastním bratrem Tommym Furym | zdroj: Profimedia

Youtuber Jake Paul se konečně postaví do ringu proti profesionálnímu boxerovi. A rovnou proti bratrovi šampiona těžké váhy, který o motivaci nouzi mít nebude.

Youtubera a boxera Jakea Paula čeká další zápas v ringu. A tentokrát už si vybral opravdu rovnocenného soupeře. 18. prosince se totiž utká s Tommym Furym, bratrem šampiona těžké váhy Tysona Furyho.

Jake Paul nejdříve spolu se svým bratrem Loganem dobyl svět YouTube, kde se stal především díky náctiletým divákům v Americe obrovskou hvězdou. Poté se však vrhl do světa boxu a postupně se z vlogera začal stávat boxer.

Po zápasech s dalším youtuberem (Gib) a basketbalistou (Nate Robinson), které oba knockoutoval, se Paul začal poohlížet po MMA zápasnících. Na zápas mu kývl bývalý šampion Bellatoru a ONE Ben Askren, který ale nikdy nebyl žádný velký boxer a do ringu navíc dorazil ve velice špatné formě. KO v prvním kole, které mu Paul dal, tak nebylo zas tak velkým překvapením.

Koncem srpna se uskutečnil Paulův zatím nejtěžší zápas s bývalým šampionem UFC Tyronem Woodleym, který byl sice menší než Paul, ale jeho zkušenosti a především jeho tvrdý zadní hák představovaly reálnou hrozbu. Oba bojovníci předvedli vyrovnaný zápas a Woodley dokonce v jednu chvíli dostal Paula do velkých problémů, nakonec se ale z vítězství v poměru 2:1 na body radoval blonďatý youtuber.

Jake Paul vs Tyron Woodley zdroj: Profimedia

Paul chce zůstat aktivní a další zápas si tak domluvil na 18. prosince. Soupeřem mu tentokrát bude mladý boxer, a rovněž hvězda britské reality show, Tommy Fury.

Paul se tak poprvé ve své kariéře potká v ringu s „opravdovým“ boxerem a poprvé není u sázkařů za favorita. Zato favorizovaný 22letý Tommy Fury, který zatím ve svých 7 profesionálních zápasech nenašel přemožitele, bude mít kromě finanční odměny ještě jednu velkou motivaci, o níž se postaral jeho nevlastní starší bratr.

„Jestli Tommy nesejme Jakea Paula, tak mu sám ukončím boxerskou kariéru,“ rýpnul si do svého bratra šampion v těžké váze. Jestli nedokáže porazit Jakea Paula, tak ať zapomene na box. Protože má ambice, aby se stal světovým šampionem, měl by porazit nějakého týpka z YouTube.“

„Bude to skvělý zápas, skvělá show. Ale Tommy… jeho příjmení je Fury. Jestli nedokáže porazit Paula, tak mu budu muset změnit jeho jméno,“ zvýšil sázky šampion těžké váhy.

Vypadá to, že podobný přístup má celá Furyho rodina. Tyson totiž dodal, že v případě porážky hodlají Tommyho vydědit:

„Bude muset ten zápas vyhrát, jinak ho celá rodina vydědí. Měli jste je slyšet v šatně před zápasem s Wilderem. Byl jsem tam, když mu to říkali,“ prozradil se smíchem Tyson.

Zdroje:  mirror.co.uk , mmafighting.com

Nejnovější články