Cyborg si z klece odskočila do ringu, soupeřku knockoutovala v 1. kole a hned dostala další výzvu

Cyborg si z klece odskočila do ringu, soupeřku knockoutovala v 1. kole a hned dostala další výzvu Cris Cyborg | zdroj: Profimedia

Stačil tvrdý zadní hák a Američanka Wickstrum šla k zemi. Pro Cris Cyborg se teď nabízí hned několik zajímavých soupeřek.

Cris Cyborg, jednu z nejlepších MMA bojovnic v dějinách, jsme mohli v kleci naposledy vidět na jejich jubilejním turnaji Bellator 300, kde si poradila s Cat Zingano. Jelikož byla americká organizace odkoupena konkurenční PFL, nabízí se teď pro 38letou brazilskou veteránku hned několik zajímavých soupeřek. Zda se ale s novým zaměstnavatelem domluví, je zatím ve hvězdách, před pár dny totiž popřela, že by s nimi měla platnou smlouvu na 4 zápasy, jak tvrdil promotér.

V mezičase si Cyborg alespoň odskočila do boxerského ringu, dlouho se tam ale nezdržela. Američanka Kelsey Wickstrum neměla šanci, k zemi šla po tvrdém zadním háku necelou minutu před koncem prvního kola. Vstát už nedokázala. Cyborg mohla slavit 3. vítězství v profi ringu, předchozí dvě získala na body.

Do ringu pak přišla šampionka Bare Knuckle FC Christine Ferea, aby Cyborg vyzvala k souboji v boxu bez rukavic. Ta se nechala slyšet, že by se jí pás v další disciplíně celkem zamlouval, pokud nevyjde domluva MMA zápasu s Kaylou Harrison. Už dříve také zmínila Claressu Shields, úspěšnou boxerku, která se celkem úspěšně adaptovala i na MMA. V tomto případě by se tedy teoreticky nabízely zápasy v obou sportech.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články