Brazilka Cyborg dále dominuje Bellatoru, kamarádku Pudilové sestřelila za 92 vteřin

Brazilka Cyborg dále dominuje Bellatoru, kamarádku Pudilové sestřelila za 92 vteřin Cris Cyborg - Sinead Kavanagh | zdroj: Getty Images

Cris Cyborg si proti irské bojovnici Sinead Kavanagh došla už pro třetí obhajobu šampionského pásu v organizaci Bellator. Po zápase vyzvala šampionku juda.

Brazilská bojovnice Cris Cyborg (vlastním jménem Cristiane Justino) odcházela v roce 2019 z pérové divize UFC po velikých neshodách s vedením a působila v tu dobu hodně nešťastně. Teď už jí však zase hřeje úsměv na tváří, protože tento víkend dosáhla v druhé největší americké organizaci Bellator už třetí obhajoby šampionského pásu.

Noční výhrou přerušila dvouzápasovou vítěznou sérii irské bojovnici Sinead Kavanagh, jež může být dobře známa i českým fanouškům, protože je kamarádkou tuzemské bojovnice Lucie Pudilové, se kterou v poslední době několikrát trénovala. Společnou fotku těchto kamarádek jsme ostatně nedávno mohli vidět na jejím instagramovém účtu.

Kavanagh se do titulového zápasu dostala poprvé v kariéře a chtěla se náležitě předvést. Už od prvních vteřin se pouštěla velice sympaticky do útoku a toužila duel co nejrychleji zlomit ve svůj prospěch. Cyborg se však opět prezentovala jako jedna z nejlepších strikerek na světě a protivnici velice rychle natlačila tvrdými údery až k pletivu.

Irka se sice snažila z této nepříjemné situace dostat a dokonce si se Cyborg na chvíli vyměnila pozice, ale po necelé minutě a půl inkasovala ránu mířenou přímo na bradu a zřítila se k zemi. Tam ji Brazilka ještě několikrát naložila, než rozhodčí zápas definitivně ukončil. Parádní knockout, na který Cyborg stačilo pouhých 92 vteřin.

Staronová královna pérovky navíc rozhodně nehodlá končit. Po zápase dokonce vyzvala dvojnásobnou olympijskou vítězku v judu a současnou šampionku PFL, Kylu Harrison.

„Jestli se mnou chce opravdu bojovat, tak ví, kde mě hledat,“ řekla Cyborg po zápase. „Může začít vyjednávat se Scottem Cokerem (prezident Bellatoru – pozn. red.). Jsem připravena na kohokoliv, kdo se mnou bude chtít bojovat. Ale domnívám se, že bude pokračovat v PFL. To je totiž součástí její hry.“

Zdroje:  tisková zpráva - Bellator

Nejnovější články