Další soupeřka pro Paige VanZant odhalena, v boxu se utká s modelkou z OnlyFans

Další soupeřka pro Paige VanZant odhalena, v boxu se utká s modelkou z OnlyFans Paige VanZant | zdroj: Profimedia

Nečekaná premiéra v klasickém boxu čeká příští měsíc někdejší UFC bojovnici Paige VanZant, podaří se jí konečně zvítězit?

Budou to už tři roky, co jsme americkou bojovnici Paige VanZant naposledy viděli v ringu. Není divu, v boxu bez rukavic se jí příliš nedařilo a sama se opakovaně chlubila, že si prodejem svých fotografií vydělá mnohem víc než zápasením.

Teď ale bylo "omylem" odhaleno, že by si měla na konci května odbít premiéru v klasickém boxu. Během tiskové konference k zápasu Haney vs. Garcia se totiž na platformě DAZN objevila grafika lákající na další akce, podle níž by měla Paige v hlavním zápase Misfits Boxing 15 změřit síly s Angličankou Elle Brooke. Ta po úspěchu na OnlyFans začala fušovat do boxu a zatím se jí celkem daří, aktuálně má na kontě 4 vítězství a 1 porážku, v posledním zápase navíc získala pás Misfits.

Zveřejnění zápasu s Paige jí ale naštvalo. "Cítím se jako by všichni zjistili, že jsem těhotná, dřív než já sama," posteskla si na sociálních sítích. Soud podle toho, že VanZant již dříve avizovala, že bude v květnu boxovat, by již mělo být vše domluveno, jen to bylo nedopatřením zveřejněno dříve.

Jasnou favoritkou je Američanka, která několik let působila v UFC. Odtud ale v roce 2020 odešla a oba dva zápasy v Bare Knuckle FC prohrála. A pokud ani tentokrát proti boxující modelce z OnlyFans nedosáhne na vítězství, možná to bude znamenat definitvní konec její kariéry. Jak to dopadne, se dozvíme 25. května.

Zdroje:  DAZN

Nejnovější články