Za jeden den si na OnlyFans vydělám víc než za všechny zápasy dohromady, libuje si Paige VanZant

Za jeden den si na OnlyFans vydělám víc než za všechny zápasy dohromady, libuje si Paige VanZant Paige VanZant | zdroj: Profimedia

V oktagonu ani v ringu sice Paige VanZant nikdy nedosáhla výraznějších úspěchů, pomohlo jí to však nastartovat mnohem výdělečnější kariéru. I tak chce ale dál zápasit.

Život řadových bojovníků není žádný med a výdělky za zápasy mnohdy stačí jen na to, aby pokryly náklady na přípravu a zbylo na zaplacení účtů. V poslední době se však doslova roztrhl pytel s bojovnicemi, které si přivydělávají prodejem pikantního obsahu. Jednou z nejvýraznějších je rozhodně bývalá zápasnice UFC Paige VanZant.

Ta si už za dob působení v nejslavnější organizaci posteskla, že si i na Instagramu vydělá víc než za zápasy. A to nejspíš ještě netušila, na jakou zlatou žílu narazí s prodejem pikantního obsahu. 

"Ano, OnlyFans je určitě největším zdrojem mých příjmů. Myslím, že jsem tam za 24 hodin vydělala víc peněz než celkově za celou svou bojovnickou kariéru," prohlásila v podcastu Only Stans. 

Ani pro ni prý ale nebylo snadné se začít takto živit. "Víte, bála jsem se stigmatu, ale teď je těžké s tím skončit. Když jste jedním z těch lidí, co se narodili chudí, vyrůstali jste chudí, a pak zbohatnete, tak je to téměř tak, jako byste se stále cítili být chudými. Takže pořád chcete pokračovat v tvrdé práci. Já mám štěstí, že jsem v pozici, kde jsem mohla pomoci své rodině. Můj manžel a já pomáháme naší rodině a děláme všechno pro to, aby z toho měli prospěch i ostatní... Takže to ospravedlňuje tvorbu exkluzivního obsahu, jelikož vím, že se pomáhám starat o všechny kolem sebe."

Ani přesto ale Paige nehodlá s bojováním skončit. "Teoreticky bych mohla ukončit kariéru. Nemusím už bojovat až do konce života. Je to věc sportovce a někteří lidé by to nepochopili. Zeptejte se LeBrona Jamese, proč stále hraje basketbal. Nemusí to dělat. Proč hráči NBA a NFL dojdou v kariéře až do bodu jako třeba Tom Brady, který už nemusí hrát, tak proč to dělá? Protože je nejlepší na světě, protože chce pokračovat v soutěžení. Je to to, co dělá. Je to v jeho krvi," pokusila se vysvětlit, proč chce pokračovat v zápasení.

Přesto už je to více než dva roky, co jsme ji naposledy viděli bojovat. V boxu bez rukavic tehdy nestačila na bývalou kolegyni z UFC Rachel Ostovich a promotér Bare Knuckle FC se nechal slyšet, že po dvou prohrách v jeho organizaci už bude příště mít nůž na krku. Kdy a zda vůbec na třetí zápas dojde, zatím není jasné.

Zdroje:  Only Stans

Nejnovější články