Druhý Khamzat na obzoru! Chimaevův jmenovec zničil soupeře za 41 vteřin a zůstává neporažen

Druhý Khamzat na obzoru! Chimaevův jmenovec zničil soupeře za 41 vteřin a zůstává neporažen Khamzat Maaev | zdroj: FOTO: Se svolením BRAVE CF

Khamzat Maaev jde po stopách slavnějšího jmenovce a v kleci zatím všechny soupeře vyřídil v prvním kole. 

Pokud jste někdy hráli Mortal Kombat či jinou podobnou bojovku, tak si určitě vzpomenete, že bylo možné si s protihráčem vybrat stejnou postavu a ty se pak odlišovaly víceméně jen barvou svršků. A něco podobného nás brzy možná čeká i ve světě MMA. Nahoru se totiž dere druhý Khamzat.

Khamzat Maaev, který žije v Turecku, nesdílí se svým slavnějším kolegou jen křestní jméno a přezdívku "Borz" (Vlk), ale také dominanci, se kterou zatím vítězí. Mezi profíky zatím stihl pouze 3 zápasy, všechny soupeře ale ukončil hned zkraje prvního kola.

Naposledy se v kleci ukázal dnes na akci BRAVE CF 71 v Bahrajnu. Soupeřem mu byl Elias Farah z Libanonu. Ten udělal chybu, že když zachytil jeden z Khamzatových kopů, odmítal ho pustit, i když schytával údery lokty. K zemi tak putoval už po 40 vteřinách.

Po zápase Khamzat s úsměvem prohlásil, že chce být stejně dobrý, ne-li lepší, než jeho slavnější jmenovec. Ten se shodou okolností dostal do UFC právě přes BRAVE. V případě Maaeva ale rozhodně není, kam spěchat, ve 23 letech má prakticky celou kariéru teprve před sebou. Pokud ale bude podobně rychle vítězit i nadále, možná ho v nejslavnější světové organizaci brzy uvidíme.

Zdroje:  bravecf.com

Nejnovější články