Dvě krásky z UFC si v červenci střihnou odvetu v krvavém boxu bez rukavic

Dvě krásky z UFC si v červenci střihnou odvetu v krvavém boxu bez rukavic Paige VanZant - Rachael Ostovich | zdroj: Getty Images

V UFC zvládla Paige VanZant proti Rachael Ostovich uspět. Dokáže to i v boxu bez rukavic?

V červenci nás kromě několika turnajů UFC, kterým vévodí dokončení trilogie mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem a akce Oktagon 26 na pražském ostrově Štvanice čeká také další večer drsného boxu bez rukavic - Bare Knuckle FC 19.

V hlavním zápase se zde podruhé představí bývalá bojovnice UFC a příležitostná modelka Paige VanZant. Američanka, která proti elitním soupeřkám v nejslavnější organizaci na světě odbojovala devět duelů už dlouho chtěla ukázat, že není pouze hezkou tvářičkou, a proto se rozhodla vydat cestou brutálních soubojů.

Svůj debut v BKFC sice VanZant po pěti kolech na body prohrála, ale i tak byla za svůj výkon převážně chválena. V zápase ukázala, že disponuje velice slušným fyzickým fondem a svou soupeřku, Britain Hart, ke konci během jedné z tvrdších výměn dokonce dokázala připravit o zub. Na počet vyražených zubů se ale bohužel pro Paige v této soutěži nehraje a tak tato oblíbená bojovnice odešla s porážkou.

Nyní bude moci jako zkušenější bojovnice přivítat novou tvář, kterou bude další MMA zápasnice Rachael Ostovich. Tato Havajanka, jež působila především v organizaci Invicta FC (kde prakticky střídala výhry s prohrami), naposledy nastoupila i do dvou duelů v UFC, ve kterých ale naprosto pohořela. V jednom z nich navíc po submisi ve druhém kole podlehla přímo VanZant.

Nyní nás tak čeká zajímavá odveta za úplně jiných podmínek, ze kterých by mohla těžit především VanZant. Ostovich se totiž jako postojářka nikdy úplně neosvědčila a jediné dvě výhry, které dokázala vybojovat před limitem, byly po submisích. Na druhou stranu se v takovémto sportu může stát úplně všechno. Stačí jeden dobře mířený úder na bradu a vše je rázem jinak.

Zdroje:  tisková zpráva - BKFC

Nejnovější články