Dveře oktagonu nevydržely, bojovník vyhodil soupeře ven. Ten sice v zápase pokračoval, osudu ale neunikl

Dveře oktagonu nevydržely, bojovník vyhodil soupeře ven. Ten sice v zápase pokračoval, osudu ale neunikl Dveře oktagonu nevydržely a bojovníci vypadli ven | zdroj: FOTO: Se svolením LFA

Klec je sice pro MMA zápasy mnohem bezpečnějším bojištěm než ring, jelikož je jen malá šance, že z ní bojovníci vypadnou ven, přesto občas dojde k nehodám. Jedna taková se stala před pár dny na turnaji LFA 160.

Souboj v lehké váze mezi Josiahem Harrellem a Mikem Robertsem probíhal převážně v postoji. Harrell byl blízko k vítězství na začátku druhého kola, když Robertse trefil tvrdým highkickem. Rozhodl se otřeseného soupeře ale raději vzít na zem, kde dominoval.

Ve třetím kole chtěl tedy Harrell opět přenést boj na zem. Když ale vystartoval pro takedown, Roberts byl zrovna zády u dveří klece a ty se po nárazu otevřely, takže oba bojovníci vylétli ven. Stačilo málo a mohlo dojít k hodně ošklivému zranění, to se ale naštěstí nestalo a mohlo se pokračovat. Rozhodčí sice chtěl, aby bojovníci začali rovnou v klinči u pletiva, Harrell ale výhodnou startovací pozici odmítl, věřil, že Robertse tak jako tak dostane na zem. To se mu nakonec o chvíli později povedlo a tam jej ubil.

Pravděpodobně to není naposledy, co o Harrellovi slyšíme. Teprve 24letý Američan to má mezi profíky už 7-0, přičemž všechny protivníky vyřídil před limitem. A vzhledem k tomu, že LFA funguje víceméně jako farma pro budoucí UFC bojovníky, nejspíš ho tam brzy uvidíme. Možná nebude jediný ze startovky turnaje LFA 160. Tam se totiž v dobrém světle ukázala také Aline Pereira, sestra obávaného ex-šampiona střední váhy Alexe "Poatana" Pereiry, která stejně jako on dříve působila v elitní kickboxerské organizaci GLORY.

Zdroje:  UFC Fight Pass

Nejnovější články