Japonec vypnul soupeře tak brutálním kolenem, až sám vypadl z ringu

Japonec vypnul soupeře tak brutálním kolenem, až sám vypadl z ringu Brutální koleno, které padlo během souboje v kategorii K-1 v japonské organizaci RIZIN FF. | zdroj: Getty Images

Yuki Kasahara po naskočeném koleni oslavil v organizaci RIZIN FF už šesté vítězství v řadě.

Velice tvrdý a lehce bizarní konec měl víkendový kickboxerský zápas domácích borců v japonské organizaci RIZIN FF (kde v minulosti působil také český MMA bojovník Jiří Procházka). Dvacetiletý Yuki Kasahara sestřelil krásným knockoutem protivníka nastupujícího pod pseudonymem Motoki a málem se při provedení sám zranil.

Kasahara měl duel od samého začátku pod absolutní kontrolou a předčasné ukončení viselo ve vzduchu takřka neustále. Nakonec k němu došlo 40 vteřin před koncem prvního kola, kdy Kasahara předvedl excelentní naskočené koleno, jímž Motokiho nekompromisně poslal k zemi. Během vysokého výskoku však neudržel rovnováhu a převalil se přes provazy ven z ringu.

Tento pád mohl skončit hodně nepříjemným zraněním, k čemuž ale naštěstí nedošlo. Kasahara se rychle oklepal a v následných záběrech už byl zpátky na kolbišti, kde mohl oslavit své šesté vítězství v řadě. Motoki naopak utrpěl po tomto drsném KO třetí porážku a stále čeká na svou první výhru v profesionálním kickboxu.

Na turnaji RIZIN 34 se navíc nejednalo o jediné tvrdé ukončení. MMA bojovníkovi Ryuyovi Fukudovi při jeho premiéře v elitní japonské organizaci stačilo na rozhodnutí zápasu pouhých 54 vteřin po kterých hodně nepříjemným loktem naprosto vypnul Masayukiho Watanabeho.

Zdroje:  Twitter - RIZIN FF English

Nejnovější články