Video: Víkendový turnaj Rizin 27 byl plný knockoutů a submisí. Podívejte se na ty nejlepší okamžiky

Video: Víkendový turnaj Rizin 27 byl plný knockoutů a submisí. Podívejte se na ty nejlepší okamžiky zdroj: Getty Images

MMA turnaj v Japonsku poskytl divákům skvělou podívanou plnou tvrdých KO a zajímavých submisí

Víkendový turnaj Rizin 27 v Japonsku netrval příliš dlouho. Většina zápasů totiž skončila na submisi nebo KO. Výjimkou byl hlavní zápas večera, který těsně na split decision vyhrála staronová šampionka atomové váhy Ayaka Hamasaki, která už podruhé v kariéře porazila Kannu Asakuru, ale tentokrát si musela hrábnout až na dno svých sil a zápas byl velice těsný.

Zápas, který zvedl diváky ze sedadel, proběhl mezi brazilským bojovníkem Roberto de Souzou a domácím Kazuki Tokudome. Japonský bojovník strhl Brazilce na zem a chystal se roztočit svoje kladiva, jenže Souza si to mazácky pohlídal rychle obtočil nohu kolem Japoncova krku a za chvíli jej donutil odplácat těsným triangle chokem.

Zajímavé je, že téměř ta samá situace se stala jen o chvíli předtím v zápase mezi Souzovým týmovým parťákem Kleberem Koikem a Kazumasou Majimou. Koike sice nebyl ze začátku tím lepším a brzy se ocitl na zádech, ale stejně jako jeho týmový kolega záhy utáhl Majimu na perfektní triangle choke. To nebyla náhoda, protože ze svých 27 vítězství v kariéře utáhl Koike přímo na triangle choke 11 soupeřů a jde vidět, že tuto techniku má skvěle najetou.

Na tomto turnaji jsme byli svědky také nejrychlejšího KO v historii organizace, o které se postaral bývalý zápasník sumo, Tsuyoshi Sudario a které jsme vám představili zde.

Další povedené KO si připsal také Yoshinori Horie, který za minutu a 16 sekund trefil svého soupeře Tetsuya Sekiho tvrdým zadním direktem přímo na bradu. Seki šel po hlavě na zem a po pár úderech bylo jasné, že zápas skončil.

Podobný průběh měl i zápas mezi Hirokim Yamashitou a Kazume Sonem, ve kterém Yamashita vyhrál zběsilou přestřelku a svého soupeře poslal k zemi levým hákem.

KO za 33 sekund si připsal Yuki Ito, který dlouho vyčkával na perfektní příležitost a jak přišla, sejmul Koheye Sugiyamu hned prvním úderem.

Velice impozantní KO si připsal také Yutaro Muramoto, který sundal svého soupeře skvěle načasovaným hákem ze vzduchu. Trochu to připomíná slavné KO Fedora Emelianenka, který kdysi podobným způsobem vyhrál nad Andreiem Arlovskim.

O dost humánnější ukončení zápasu zvolil Shuto Watanabe, který svého soupeře poměrně bez problémů uškrtil na rear naked choke.

Zdroje:  mmafighting.com , tapology.com

Nejnovější články