Fury popsal, jak knockoutuje Ngannoua. Každý má plán, dokud nedostane ránu, vysmál se mu kamerunský Predátor

Fury popsal, jak knockoutuje Ngannoua. Každý má plán, dokud nedostane ránu, vysmál se mu kamerunský Predátor Tyson Fury vs. Francis Ngannou | zdroj: Profimedia

Ještě než se příští víkend utkají v boxerském ringu, sešli se Tyson Fury a Francis Ngannou ke společnému rozhovoru. Vládla při něm dobrá nálada.

Fury hned na úvod soupeře pochválil, Ngannou má podle něj kuráž, že s ním půjde do ringu. Kamerunec mu kompliment okamžitě vrátil a uvedl, že Angličan je nejlepší boxer v těžké váze. "Rád bych mu poděkoval za to, že dal všechno dohromady, připravil to pro mě, abych si to přišel vzít a šel zase pryč," řekl pak a začal se upřímně smát.

Vidina je to pěkná, ale Francis bude obrovským outsiderem, vždyť jde o jeho první boxerský zápas. On sám však samozřejmě věří, že může zvítězit. "Něco vám řeknu. Tam, odkud pocházím, mi nikdo nevěřil, mysleli si, že jsem blázen. Bylo mi 22, když jsem poprvé začal s boxem a lidi měli za to, že jsem zešílel. Kdybych nebyl tak velký a strašlivý, tak by mě má rodina bývala dala do blázince, protože si mysleli, že přicházím o rozum."

Asi nikdo nečeká, že by kamerunský obr zvítězil na body. Spíš to bude o tom, zda se mu podaří trefit jeho pověstný tvrdý úder. On sám otevřeně přiznává, že to nebude mít jednoduché a čeká ho těžká bitva. Fury navíc připomněl, že rozhodně nemá bradu z papíru. I to je koneckonců důvod, proč ve 34 profesionálních zápasech nenašel přemožitele. Co se týče vlastní predikce, byl o dost konkrétnější než Ngannou:

"Knockoutuju ho během prvních šesti kol. Mám vám říct jak? Udělám to. Budu mít váhu na přední noze, ruce vysoko a budu ho zasahovat tvrdým předním direktem. 19, 20 ran do obličeje. Bum, bum, bum. Rozmlátím ho, oči mu napuchnou, a pak naznačím, uhnu a bang! KO. Půjdu dopředu, nebudu běhat okolo. Rukou si budu chránit oko, bude mě trefovat do ramene, pak se vyhnu, bang a půjde dolů. Poslouchej, moji ránu nikdo neustojí. Nikdo!" zasnil se Fury a předváděl, jak se bude v ringu hýbat. 

Ngannou ale pochopitelně nevěří, že na Angličanova slova dojde. "Wow, vypadá to jako scénář k filmu. Ale jak už jsme říkali, každý má plán, dokud nedostane ránu do obličeje," smál se.

Je příjemné vidět, že k vypromování zápasu není potřeba zlá krev. Možná o to lepší bitvu uvidíme v noci ze soboty na neděli v ringu. Zápas by měl začít okolo půlnoci.

Zdroje:  TNT Sports Boxing

Nejnovější články