Bitva dvou největších ranařů. Boxerský duel Fury vs. Ngannou dostal vtipný trailer

Bitva dvou největších ranařů. Boxerský duel Fury vs. Ngannou dostal vtipný trailer Tyson Fury vs. Francis Ngannou | zdroj: Profimedia

Od očekávaného boxerského zápasu mezi Tysonem Furym a ex-šampionem UFC Francisem Ngannou nás dělí jen necelé tři týdny, a tak můžeme očekávat, že promotéři i oba bojovníci začnou promovat o sto šest. Duel přezdívaný "Battle of the Baddest" dostal dokonce vlastní trailer.

Už 28. října se na té nejvyšší úrovni opět prolnou světy boxu a MMA. Stejně jako když před lety Conor McGregor vyzval neporaženého Floyda MayWeathera, i tentokrát do boxerského ringu zamíří hvězda smíšených bojových umění, aby se pokusila o nemožné. Francis Ngannou má sice v ruce ránu jako když kopne kůň, jenže i on sám si uvědomuje, že trefit se ve velkých boxerkách bude o dost těžší než v 4uncových MMA rukavicích.

Soupeřem mu navíc bude Tyson Fury, šampion těžké váhy WBC, který ve 34 profesionálních utkáních nepoznal přemožitele. A není to tak, že by "Gipsy King" nečelil soupeřům, kteří nemají KO úder, vždyť se třikrát utkal s "Bronzovým bombérem" Deontayem Wilderem, který jinak knockoutoval 42 ze 43 protivníků.

Šance, že se Ngannou trefí, ale samozřejmě existuje. A fanoušky zajímá, jak si v ringu povede. Právě tahle neznámá dělá zápas tak zajímavým. Udělá to ze souboje alespoň z poloviny takový kasovní trhák, jako byl před lety duel Mayweather vs. McGregor, který prodal 4,3 milionu pay-per-view přenosů?

Aby tomu tak bylo, je potřeba velkolepé promo. Fury a Ngannou zatím absolvovali jednu společnou tiskovou konferenci, která žádné velké drama nepřinesla. Vládla na ní totiž vcelku přátelská atmosféra a debata se točila především okolo toho, zda se bude Ngannou schopen trefit. Nic osobního, prostě sportovní klání a byznys.

Víc práce tak možná udělá povedený trailer. Ani on se přitom nesnaží vytvářet vyhrocený narativ a raději vtipným způsobem ukazuje, že se v ringu potkají dva těžkotonážníci s velmi tvrdými údery, kteří se svědomitě připravují. 

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články