Jen pro otrlé! Irskému zápasníkovi zůstala po slamu ruka v hodně nepřirozeném úhlu

Jen pro otrlé! Irskému zápasníkovi zůstala po slamu ruka v hodně nepřirozeném úhlu Albert Odzimkowski vs. Tommy Quinn | zdroj: Profimedia

Odveta s Albertem Odzimkowskim dopadla pro Tommyho Quinna ještě daleko hůře než jejich první zápas.

Smůla se na irského bojovníka Tommyho Quinna lepila již při cestě do Lodže, kde ho dnes večer čekala odveta s Albertem Odzimkowskim. Při přestupu v Amsterdamu mu uletělo letadlo do Varšavy a další let byl vypsaný až na následující den. Aby toho nebylo málo, pracovníkům na letišti se podařilo ztratit jeho zavazadla. Cestování z Irska do Polska se tak protáhlo na dva dny a Tommy tak tak stihl včerejší vážení. Kdyby však věděl, co ho čeká v kleci, možná by byl radši, kdyby doteď trčel někde na terminálu v Nizozemsku.

První zápas s Odzimkowskim na KSW 68 byl poměrně v jasné režii polského zápasníka, který Quinna k ničemu nepustil a už po dvou minutách jej poslal do říše snů ukázkovým kolenem. Jenže opakované záběry ukázaly, že ve chvíli dopadu úderu byl Tommy tzv. uzemněn a koleno bylo tudíž proti pravidlům. Souboj byl prohlášen bez výsledku a velmi rychle byla naplánovaná odveta, ve které měl Quinn šanci na reparát.

Jenže fight už od první vteřiny vypadal stejně jako před dvěma měsíci. Odzimkowski Ira k ničemu nepustil, velmi rychle ho „nahulil“ v postoji a bez problému ho dostal také na zem. Když se pokoušel o nasazení škrcení, podařilo se na moment Quinnovi zvednout, ale Albert mu byl hned v zádech, zvedl ho do vzduchu a praštil s ním o zem klece. A během okamžiku bylo jasné, že je něco špatně. K oběma zápasníkům přiskočil rozhodčí a zápas ukončil. Důvod byl všem divákům hned jasný, Tommy Quinn se svíjel v bolestech a jeho levá ruka byla otočena v pravém úhlu do velmi nepřirozeného směru. Z opakovaných záběru bylo zřejmé, že při dopadu na zem nechal irský fighter svou ruku pod sebou a v momentu dopadu si ji zlomil vlastním padajícím tělem.

Albert Odzimkowski si tak připsal svou první výhru pod KSW. Quinnovi dokázali hned na místě přítomní lékaři ruku srovnat do přirozené polohy, zafixovat a teď je už nejspíše na cestě do nemocnice. Do klece se však v blízké době určitě nepodívá.

Zdroje:  KSW

Nejnovější články