Video: Premiéra v KSW Lesákovi nevyšla, k zemi šel bohužel už v prvním kole

Video: Premiéra v KSW Lesákovi nevyšla, k zemi šel bohužel už v prvním kole Wojciech Kazieczko vs. Luboš Lesák | zdroj: Profimedia

Luboš Lesák si na turnaji KSW 69 v souboji s polským debutantem připsal první porážku v MMA kariéře.

Dnes večer se v prestižní polské organizaci KSW opět představil český zápasník. Pro Luboše Lesáka se však bohužel nejednalo o úspěšné vystoupení. V souboji s mladým kickboxerem Wojciechem Kazieczkem vydržel vzdorovat pouze necelé dvě minuty. 

Luboš do klece nastupoval s koncentrovaným výrazem za zvuku hypnotické elektronické hudby, naproti tomu Kazieczko ke kleci skoro až dotančil v rytmu známé energické písničky od Queen Don’t Stop Me Now. A jako by se tyto rozdílné nástupovky přetavily i do dění v kleci. Lesák byl o poznání statičtější, když se v postoji typickém pro jeho oblíbené Muaythai pomalu přibližoval ke svému soupeři. Polák oproti tomu působil mnohem pohyblivějším dojmem a jako prvnímu se mu povedlo na soupeře vyslat nepříjemný lowkick.

Přesto to byl Lesák, kdo jako první vážněji zahrozil, když trefil Kazieczka tvrdým kopem na tělo, přičemž dokázal také zachytit jeho nohu a rozhozený mladík se krkolomně dostal na zem. Povedlo se mu ale velmi rychle vstát a vzpamatovat se, přestože ho Lesák na moment natlačil k pletivu, kde inkasoval poměrně tvrdý levý hák.

Poté se však už Kazieczko nenechal ničím nachytat, byl neustále rychlejší na nohách a dokázal se poměrně snadno vyhýbat Lesákovým útokům. Při jednom z těchto výpadů dostal Luboš drtivý kontr, který jim evidentně otřásl. Začal couvat k pletivu, kde se pokoušel vzpamatovat. Wojtek ho ale velmi rychle následoval a zasypával dalšími údery, které se Lesákovi nedařilo bránit. Po jednom z nich se mu podlomily nohy, a přestože se ještě dokázal na chvíli postavit, další brutální zvedák ho poslal zpátky k zemi a rozhodčí zápas ukončil.

Přestože se nejedná o úspěšnou premiéru, měli bychom českého bojovníka u našich sousedů v budoucnu ještě vidět, jelikož s KSW podepsal smlouvu na celkem 4 zápasy. Mezitím by se měl představit také doma pod křídly organizace RFA.

 

Zdroje:  KSW

Nejnovější články