Martina Jindrová v PFL znovu vítězí! Zdemolovala kazašskou judistku a vyhrála na TKO už v prvním kole

Martina Jindrová v PFL znovu vítězí! Zdemolovala kazašskou judistku a vyhrála na TKO už v prvním kole Martina Jindrová na oficiálním vážení před zápasem. | zdroj: Getty Images

Česká bojovnice nedala kazašské soupeřce šanci a vynutila si ukončení zápasu technickým knockoutem. Tím se dostala také do čela vedení a zajistila si účast v play-off

Česká bojovnice Martina Jindrová (6-2) pokračuje v krasojízdě americkou organizací PFL, kde vyhrála už svůj třetí zápas v řadě, přičemž tentokrát to zvládla už v prvním kole.

Její soupeřkou byla kazašská bojovnice Zamzagul Fayzallanova (7-3), zkušená judistka, která sice svůj první zápas prohrála, ale chtěla si přes Martinu vydobýt svoji cestu do play-off. Její taktika byla zřejmá – vzít Jindrovou co nejrychleji na zem pomocí svého juda a tím české bojovnici eliminovat její nebezpečný striking. To se jí ale nepovedlo a Martina ukázala své postojové umění v celé kráse.

Bylo vidět, že si soupeřku oťukává a dává si pozor na to takedowny. Tlačila na Kazašku, ale místo zběsilých kombinací, po kterých by mohla být svázána do klinče, na ni chytře útočila jednotlivými údery a trefovala ji lowkicky z přední nohy na vnitřní stranu stehna, čímž si nachystala skvělý highkick přímo na obličej Fayzallanové. Ta byla po kopu očividně otřesená a Martina ucítila krev. Pustila se do kazašské bojovnice a zasáhla ji dalším tvrdým zadním direktem následovaný zadním hákem.

Jindrová však byla trpělivá a nechtěla nic přepálit. Další kombinací úderů si u Fayzallanové vynutila pokus o takedown, který však hezky vyblokovala a následně potrestala kombinací úderů a lowkicku. Od této chvíle už to začínal být hodně jednostranný zápas a další highkick z přední nohy na hlavu Kazašky spolu s pravým hákem to jenom utvrdily.

Dobře umístěný zadní direkt na bradu Fayzallanovou pořádně otřásl a Martina do ní začala bušit u klece jako do boxovacího pytle. Tam Kazaška od české bojovnice vyfasovala koleno do podbřišku a rozhodčí tak zápas přerušil a dal Fayzallanové čas na oddech, po kterém Martina pokračovala v započatém díle. Kazašská judistka se sice snažila klinčovat, ale Martina se z jejího sevření dokázala dostat a dál ji sázela tvrdé kolena a údery. Pod krupobitím úderů šla Kazaška na zem, ale Jindrová ji nechala postavit, aby mohla pokračovat ve výprasku v postoji. Zoufalá Fayzallanová šla znovu na zem do guardu, ale tentokrát už ji Martina nepustila a údery z vrchu si vynutila ukončení technickým knockoutem.

Působivým výkonem si Martina vysloužila 6 bodů (3 body za výhru a 3 body za ukončení v prvním kole) a zajistila si tak účast v play-off, do kterého jde s celkovými 9 body. Teď už opravdu půjde do tuhého a Martinu tam čekají těžké soupeřky v čele s loňskou šampionkou Kaylou Harrison. Po třech skvělých výkonech to ale vypadá, že Martina to s výhrou prestižní MMA ligy myslí vážně a odměna milion dolarů za vítězství se začíná jevit velice blízko.

Na celý zápas Martiny Jindrové se můžete podívat zde:

Zdroje:  pflmma.com

Nejnovější články