Mike Tyson ještě nepatří do starého železa. Podívejte se, jakou má pořád ránu!

Mike Tyson ještě nepatří do starého železa. Podívejte se, jakou má pořád ránu! zdroj: Profimedia

Vypadá to, že Mike Tyson to s návratem do ringu myslí opravdu vážně. A už teď je nám líto jeho soupeře.

Kdysi byl Mike Tyson považován za nejlepšího bojovníka na světě. Ve svých 20 letech se stal nejmladším boxerským šampionem v  těžké váze a svých prvních 19 profesionálních zápasů vyhrál na KO, z  toho 12 krát vypnul soupeře už v  prvním kole. To nebyla žádná náhoda. Mike Tyson sice nebyl žádný obr (měří 178 cm, což na těžkou váhu nebylo moc), ale jeho údery byly destruktivní. Mike měl obrovskou sílu, skvělou techniku a nevídanou agresivitu. Tyto vlastnosti z  něj dělaly téměř dokonalého boxera a dokázal tak rozdrtit (často doslova) většinu svých soupeřů.

Nutno podotknout, že nemalou zásluhu na Tysonově úspěchu měl jeho legendární kouč, Cus D’Amato, který Tysona vychoval už od puberty a talentovaného, ale bouřlivého mladíka dokázal překovat v  jednoho z nejlepších boxerů všech dob. Naposledy Mike boxoval před 15 lety a během své bohaté kariéry dokázal vyhrát 50 zápasů (z toho 44 KO) a pouze 6 krát prohrál.

Nedávno jsme vás v  našem článku informovali o tom, že „Iron Mike“ začal trénovat, a že chce nastoupit do charitativního exhibičního zápasu, aby pomohl bezdomovcům a drogově závislým.

Vypadá to, že 53 letý Mike Tyson, to s  návratem do ringu myslí opravdu vážně, protože dnes obletělo svět jeho video, kde lapuje se svým trenérem. A o tom, že to „Iron Mike“ pořád má, nemůže být pochyb. Podívejte se, jaké rány dokáže i teď rozdávat:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I’m a Bad Boy for Life. Watch #BadBoysforLife now on DVD Blueray @willsmith @martinlawrence #stillthebaddestmanontheplanet

Příspěvek sdílený Mike Tyson (@miketyson),Kvě 1, 2020 v 12:07 PDT

Datum zápasu ani soupeř nejsou dosud známi, sám Mike by rád boxoval jen 3 až 4 kola, ale už teď je jasné, že bývalý král ringu znovu přitáhne spoustu diváků.

Zdroje:  Mike Tyson - instagram

Nejnovější články