Neznámý vandal zdemoloval šampionce Angele Lee její tělocvičnu mačetou

Neznámý vandal zdemoloval šampionce Angele Lee její tělocvičnu mačetou Angela Lee | zdroj: Profimedia

Angela Lee, které se brzy narodí potomek, musela řešit zničený rodinný gym na Havaji.

Šampionce atomové váhy organizace ONE Championship, Angele Lee, nezačal nový rok zrovna pozitivně. Na Havaji, kde momentálně žije, jí totiž dosud neznámý vandal zdemoloval vnější část jejího rodinného BJJ gymu a musela proto na několik dní pozastavit tréninky.

Lee vše oznámila na svém instagramovém profilu, kam přidala také video z průmyslové kamery, na němž je zachycen muž, jenž poškozuje házením předmětu okna a dveře z tělocvičny. Na následujících fotkách můžeme vidět, že se jednalo pravděpodobně o ostří od mačety a také je zde ukázáno, jaké škody dotyčný napáchal.

„Vážení studenti United BJJ na Havaji,“ napsala k tomuto příspěvku Lee. „Bohužel jsme neměli úplně nejlepší start do nového roku, protože jsme právě zjistili, že nám někdo zdemoloval a rozbil exteriér tělocvičny (okna a dveře). Už jsme se setkali s policií a podali hlášení. Jsme z tohoto činu šokováni a znechuceni, ale jsme také neuvěřitelně vděční, že nebyl nikdo zraněn.“

Pro Lee je tělocvična momentálně, co do bojových umění, hlavní vyžití, protože právě prochází těhotenstvím a návrat do oktagonu plánuje až na konci roku 2021. Jejím cílem je utkat se s vítězkou turnaje Grand Prix atomové váhy, který pořádá právě organizace ONE. Momentálně dělá z domova této soutěži alespoň propagaci.

„Vím, že vyhlásili grand prix a myslím, že je to perfektní, protože v atomové divizi je mnoho opravdu dobrých bojovnic,“ řekl nedávno Lee pro server BJPENN.com. „Budu to pečlivě sledovat a dávat pozor na to, jak se to vše odehraje. Těším se, až se vrátím zpátky, protože tento sport opravdu miluji.“

Lee drží v „atomovce“ šampionský pás už od května roku 2016 a za tu dobu ho zvládla čtyřikrát obhájit. Naposledy se v kleci objevila v říjnu 2019 a opět předvedla skvělou zem. V pátém kole donutila škrcením (rear-naked choke) odklepat čínskou bojovnici Jingnan Xiong.

Zdroje:  BJPenn.com , tisková zpráva

Nejnovější články