Obří Senegalec nedal ruskému "Kanibalovi" šanci, na zemi si ho osedlal a pak ho ubil kladivy

Obří Senegalec nedal ruskému "Kanibalovi" šanci, na zemi si ho osedlal a pak ho ubil kladivy Sílu Reug Reug rozhodně má | zdroj: FOTO: se svolením ONE Championship

Populární "Reug Reug" si po loňské porážce spravil chuť dalším vítězstvím před limitem. V nepříliš pohledném zápase ubil Rusa brutálními údery.

120kilový Oumar Kane je jedním z řady senegalských wrestlerů, kteří se rozhodli zkusit štěstí v oktagonu. Po těžkých vahách je ve světě MMA velká poptávka, takže "Reug Reugovi" stačila jedna výhra a už po něm sáhla prestižní organizace ONE Championship.

Ačkoliv na tom Kane samozřejmě nebyl technicky nejlépe, tento nedostatek kompenzoval brutální silou a první dva zápasy vyhrál na TKO již v úvodních minutách. Nad jeho síly byl až Bělorus Kirill Grishenko, který jeho drtivý nástup zbrzdil za pomoci klinče a následně měl v postoji navrch. Zápas to byl ale relativně vyrovnaný, proto bylo dost zvláštní, že se Reug Reug na konci druhého kola rozhodl simulovat a šel po smyšlené ráně do krku k zemi. Rozhodčí mu na to ale naštěstí neskočil a ukončil souboj v jeho neprospěch.

Po potupné prohře si dal Senegalec více než roční pauzu a vrátil se až teď. Soupeřem mu byl Rus Batradz Gazzaev, který si přezdívá "Kanibal". V kleci sice nepůsobil, že by chtěl Oumara sníst, ale bylo vidět, že nejspíš jeho předchozí zápas nakoukal a rozhodl se zvolit podobnou taktiku jako Grishenko. Nijak se tedy nezdržoval a rovnou se potopil pro takedown. Reug Reug se ale na zem jen tak hodit nenechal a po většinu kola jsme sledovali wrestlerské zápolení. V závěrečné části ale dostal Senegalec příležitost ukázat také něco málo v postoji.

Ve druhém kole jsme pak viděli v praxi přísloví "tonoucí se stehna chytá". Poté, co Reug Reug vyrazil do útoku, šel Gazaev k zemi a zachytil se Senegalcovy nohy. Ten se ale po chvíli propracoval do plného mountu a rozjel sérii tvrdých kladiv. Rozhodčí tak neprodlužoval Rusovo trápení a zápas raději ukončil.

"Je toho ještě hodně, co jsem vám neukázal. Především mé kopy, rád bych vám ukázal především své kopy," uvedl Reug Reug po zápase. Nutno uznat, že je vidět, že na sobě pracuje a mohl by minimálně v rámci ONE Championship, kde není v těžké váze moc velká konkurence, dosáhnout na titul.

Zdroje:  onefc.com

Nejnovější články