Pravý hák i kop ve výskoku - podívejte se na ty nejlepší knockouty z K-1 World Grand-Prix 2020

Pravý hák i kop ve výskoku - podívejte se na ty nejlepší knockouty z K-1 World Grand-Prix 2020 zdroj: Profimedia

Poslední turnaj K-1 v Japonsku přinesl dechberoucí momenty. Podívejte se na ty nejlepší „vypínáky“.

I přestože koronavirus zrušil všechny sportovní akce po celém světě (až na běloruskou fotbalovou ligu), tak v Japonsku si ještě minulý týden troufli uspořádat turnaj K-1 World GP 2020 - K'Festa 3, v saitamské super aréně. Přestože byl guvernér provincie proti, na akci i tak přišlo 6500 diváků a bojovníci jim na oplátku předvedli skvělou a výbušnou podívanou.

Hlavní atrakcí byla pyramida zápasníků do 70 Kg, kde mezi sebou bojovalo osm bojovníků a nakonec si celkové vítězství vysloužil Minoru "Phillip" Kimura, který dokázal všechny tři zápasy vyhrát na KO.

Právě Kimura v semifinále předvedl ukázkové KO, když rychlým a tvrdým pravým hákem trefil svého soupeře Edera Lopese přesně na bradu a zápas ukončil na začátku prvního kola. Čistěji už to snad ani nejde:

Velice povedený knockout předvedla také japonská bojovnice Kana Morimoto, která svoji italskou soupeřku Glorii Peritore sestřelila také hned v prvním kole. Poté, co se Kana pustila do žeber soupeřky, která ji vzala do thajského klinče, dokázala Kana skvěle trefit Glorii tvrdým capákem na bradu. Italská kráska ani nevěděla co se stalo a skácela se okamžitě k zemi:

Další KO pravým hákem si připsal Hikaru Hasumi, který ve třetím kole naprosto uspal Hisakiho Higashimota. Hasumi začal Higashimota zasypávat údery, ten se zabalil do dvojáku a zrovna když chtěl opětovat palbu, dostal pravý hák přímo na bradu a v bezvědomí šel na zem:

Rychlé nohy předvedl i japonský Rira, který poslal spát Kyokena Jina. První kop mu sice nevyšel, ale druhým už Jina zasáhl přímo do hlavy a Jin si tak ustlal v rohu ringu:

Souboj mezi Hideaki Yamazakim a Hikaru Terashimou byl jeden z těch, kdy je vám toho druhého až líto. Terashima toho už měl očividně plné kecky a raději by si dal pauzu. Tu mu následně dopřál Yamazaki, který mu na dobrou noc poslal tvrdý zadní direkt přímo na bradu:

Bohužel, mezi poraženými se ocitl i slovenský kickboxer Milan Páleš, který si nepohlídal šikovně schovaný highkick od Yasuhira Kida a i přes pěkný výkon si zapsal porážku KO:

Japonská kickboxerská hvězda Takeru si počíhal na thajského Petchdama Petchkiatpetche a pořádně jím otřásl přesně načasovaným pravým hákem za ucho. Následně do Thajce spustil Takera kulometnou palbu a thajský bojovník ukázal neuvěřitelnou výdrž. I přesto ale svému soupeři podlehl a pod tvrdými údery se skácel na zem:

Nádherný highkick ve výskoku předvedl Taio Asahisa, který nejdříve naznačil lowkick, aby následně přesně trefil hlavu svého soupeře druhou nohou. Kenta Hayashi neměl šanci a skončil tvrdě na zemi:

Na všechny zápasy se můžete podívat také zde na YouTube. Je dost možné, že se na nějakou dobu jednalo o poslední velký turnaj a nutno říct, že se bojovníci rozloučili ve velkém stylu. Které KO se Vám líbilo nejvíce?

Zdroje:  mmafighting.com , K-1 Global Facebook

Nejnovější články