První rána a hned penalta do rozkroku. Bojovník svým kopem rozpůlil soupeři suspenzor

První rána a hned penalta do rozkroku. Bojovník svým kopem rozpůlil soupeři suspenzor Ibrahim Elsawi si bohužel pro Yuriho Fragu zahrál v oktagonu kulečník | zdroj: Profimedia

Tahle rána zabolí každého chlapa i přes obrazovku.

MMA dokáže být dost bolestivý sport. Bojovníci se snaží jeden druhého trefit tvrdými údery a kopy, zlomené nosy, žebra, okopané holeně a zpřetrhané vazy v kolenech jsou na denním pořádku.

Nic ale nebolí tolik, jako dobře mířený „kulečník“, tedy rána přímo do rozkroku. Bojovníci samozřejmě nosí suspenzory, ale ty nejsou všemocné a opravdu silná a nešťastně trefená rána může pořádně zabolet.

O tom se přesvědčil také brazilský bojovník Yuri Fraga, který dostal od svého egyptského soupeře Ibrahima Elsawiho pořádnou penaltu do rozkroku. Elsawi, který začal v obráceném střehu, chtěl pravděpodobně trefit zadním lowkickem vnitřní stranu Fragova stahna. Jenže lowkick mu nevyšel a svého soupeře trefil do míst, kam žádný chlap dostat nechce.

Dokonce byla slyšet i hrůzostrašná rána, jak Elsawiho holeň narazila na Fraguův suspenzor. Fraga se okamžitě skácel k zemi a nevypadalo to, že by se mu chtělo pokračovat. Zápas trval pouhých 8 sekund a nebohý Brazilec byl odnášen na nosítkách.

Po zápase se ukázalo, že Egypťanův kop udělal do Fragova suspenzoru velkou prasklinu, což se moc často nestává a jde vidět, jaká to asi musela být rána. S trochou fantazie prasklina vypadá jako úšklebek, který značí, že ani samotnému suspenzoru se taková podpásovka nelíbila.

Duel, který se uskutečnil v rámci organizace UAE Warriors, ve Spojených arabských emirátech, byl vyhlášen jako „bez výsledku“, ale Fraga, pokud se z toho dostane, pravděpodobně bude žádat o odvetu, protože takové podpásovky se jen tak neodpouští.

Zdroje:  mmafighting.com , UAE Warriors facebook

Nejnovější články