S Justinem Bieberem chce bojovat Steve-O, člen bláznivých Jackass

S Justinem Bieberem chce bojovat Steve-O, člen bláznivých Jackass zdroj: Profimedia

Vypadá to, že by Justin Bieber mohl mít dalšího soupeře.

Justin Biber asi netušil, co vše svým jak on tvrdí "nevinným vtípkem", kdy vyzval na souboj Toma Cruise, spustí. Nejprve se toho chytlo několik velikých jmen UFC jako Dana White, Conor Mcgregor nebo Ben Askren (náš článek), kteří se nabízejí s pořádáním, či s trénováním. Tom Cruise ovšem zatím zanechal výzvu bez odezvy.

Teď se ale ozval člen známé skupiny Jackass, která se zaměřuje na smrtící bláznivé kaskadérské kousky, Steve-O. Ten se nechal slyšet, že by klidně Cruise v oktagonu nahradil. "Nechápu, že je můj potenciál bojovníka v kleci přehlížen," řekl Steve-O pro TMZ. "Nemyslím si, že to Tom Cruise přijme."

Steve-O zdroj: Profimedia

Dokonce tvrdí, že se setkal se šéfem UFC. "Jakmile jsem se o té výzvě dozvěděl, hned  jsem sedl do dodávky, jel do Las Vegas, pokecali jsme s Danou Whitem a on mi potvrdil, že pokud to Tom Cruise nevezme, tak může do klece s Bieberem vlézt někdo jiný. A ten někdo jsem já."

Možné realizaci přidala šance sázková společnost Ohmbet, která na duel dokonce už i vypsala kurzy a Steve-O z nich vychází jako outsider. To on sám považuje za logické, vzhledem k svému věku 45 let a opotřebení za léta kousků v Jackass.  To ho ale ještě víc přesvědčilo o jeho schopnosti vytrvat a nikdy nic nevzdat.

Steve-O zdroj: Profimedia

"Nevím jestli Biebera dokážu porazit, ale vím, že umím přijímat rány. A že nebudu stát vzadu, neukončím to, pořád budu bojovat. A když mě dostane do škrcení, tak neodklepu, prostě půjdu spát," zakončil vtipně Steve-O rozhovor.   

Zdroje:  Youtube TMZ Sport , tisková zpráva

Nejnovější články