Veterán Voelker podepsal kontrakt s Bellatorem

Veterán Voelker podepsal kontrakt s Bellatorem zdroj: Profimedia

Bývalý zápasník UFC a Strikeforce, Bobby Voelker, se vrací na scénu. A opět půjde o velkou scénu, tentokrát u konkurenta z Bellatoru.

Bobby Voelker podepsal kontrakt s Bellatorem, což potvrdilo oficiální promo, které láká právě na tohle jméno. “Jsem šťastný, že jsem zpátky,” prohlásil Voelker pro MMA Junkie. “Pořád mě motivuje a baví bojovat pro fanoušky, ale zároveň si myslím, že jsem jako zápasník dospěl a vyrostl a jsem nesmírně šťastný, že jsem dostal šanci ukázat to právě v Bellatoru. Voelker (33-13) zápasil profesionálně od roku 2006, kdy si udělal jméno třemi výhrami ve Strikeforce, především jeho zápas s Rogerem Bowlingem je považován za legendární. 

“Pořád se vyvíjím a pořád chci být lepší,” pokračoval Voelker v rozhovoru. “Musím být lepší stejně jako se zlepšují všichni ostatní. To je to, co mě drží v zápasovém rauši. Zlepšil jsem se na zemi a umím už i lepší postoje. Zustat tvrdý, zůstat silný a tvrdě na sobě makat, to je moje motto.” 

Voelkerovi bude 26. dubna čtyřicet let, ale rozhodně ho nemůžeme řadit do starého železa. Zdobí ho stále 7 výher v řadě a tuhle šňůru nikdo neprolomil. A Bellator začíná získavat čím dal tím zajimavější jména, takže v konkurenci UFC, Rizinu a ONE tu máte dalšího žhavého kandidáta, který si zaslouží vaši pozornost. 

Zdroje:  MMA Junkie

Nejnovější články