Veteráni UFC se potkali v ringu bez rukavic. Zápas trval jen pár vteřin!

Veteráni UFC se potkali v ringu bez rukavic. Zápas trval jen pár vteřin! Chris Camozzi vs. Bubba McDaniel | zdroj: Profimedia

Organizace Bare Knuckle FC, která pořádá souboje v boxu bez rukavic, se v posledních letech stala vyhledávaným útočištěm pro mnohé ex-UFC bojovníky. Tentokrát si tam odbili premiéru dva naráz.

Za veterána UFC se dnes označuje takřka každý, kdo se v nejslavnějším oktagonu objevil. Chris Camozzi si ale tohle přízvisko zaslouží, neboť tam absolvoval 19 zápasů. Po posledním vyhazovu (celkem ho UFC angažovala třikrát) si vyzkoušel také kickbox v prestižní GLORY, aby se pak následně opět vrátil do klece. Naposledy byl minulou sezónu k vidění v PFL. Ačkoliv tam 2 ze 3 zápasů vyhrál a vedení mu prý slíbilo místo i pro letošní ročník, nakonec se ho po šestiměsíčním vyčkávání bez udání důvodu zbavili. Na trhu je ale aktuálně velká poptávka, a tak se 35letý Američan upsal organizaci BKFC. Jednání ale nebylo jednoduché.

"Nejsem finančně úplně tam, kde bych chtěl v BKFC být, ale udělal jsem to, že jsem podepsal smlouvu jen na jeden zápas. Pak s nimi hodlám opět vyjednávat. Takže bude záležet na mém výkonu. Nabídli mi delší kontrakt, ale já na sebe tak trochu vsadil. Chci vědět, zda po dobrém výkonu a highlightovým momentům dostanu více peněz," nechal se slyšet ještě před premiérou.

V ringu ho čekal bývalý kolega z UFC Bubba McDaniel, který se však v nejslavnější organizaci moc dlouho neohřál – absolvoval tam pouhé 3 zápasy. Jinak se mu ale celkem dařilo a několikrát se ukázal i v Bellatoru. Po sérii 4 výher na KO mu ale rozjetou kariéru na dlouho pozastavila tragická událost. Jeho dvouročního syna totiž zavraždil udušením milenec jeho ženy. On sám měl pak problémy se zákonem, když po roztržce s jiným řidičem použil střelnou zbraň a argumentoval tím, že se bál o svou rodinu. 

Po delší pauze se ale k bojování vrátil a plánoval svůj 50. zápas oslavit ve velkém stylu. "Uvidíte bitku od začátku do konce," sliboval divákům. Zápas ale nakonec dlouho netrval, po pouhých 27 vteřinách trefil Camozzi v divoké přestřelce bradu. Ačkoliv úder nevypadal nijak silně, McDaniel šel k zemi a postavit už se nedokázal. Oficiální čas ukončení je tedy 0:37 si nejspíš mne ruce, protože má v ruce pádný argument pro zvýšení platu.

Zdroje:  bareknuckle.tv

Nejnovější články