Video: KO roku? Gruzínec sestřelil Brazilce parádními "nůžkami"

Video: KO roku? Gruzínec sestřelil Brazilce parádními "nůžkami" Otari Tanzilovi a jeho parádní KO | zdroj: FOTO: Se svolením GFC

Vypadá to, že nejlepší kopáč v UFC Giga Chikadze může mít brzy vážnou konkurenci. Jeho krajan Otari Tanzilovi opět ukončil zápas parádní kopačkou a prodloužil svoji neporaženost.

Otari Tanzilovi, to jméno si zapamatujte, národní šampion gruzínské organizace GFC totiž dnes vylepšil svou bilanci už na 6-0. To by ještě samo o sobě nebylo nic extra neobvyklého, povedlo se mu to však opravdu efektním způsobem. Se soupeřem z Brazílie si totiž hrál jako kočka s myší. Po pozvolnějším oťukávacím začátku ho po necelých 3 minutách sestřelil k zemi zvedákem na bradu.

Ze země ho ale nechal až překvapivě snadno vstát, asi aby mohl rozdělanou práci dokončit divácky atraktivnějším způsobem. Vyplatilo se a po chvíli poslal Brazilce na zadek kopem z otočky, aby následně dílo dokonal naskočenými nůžkami.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Fights.cz (@fights.cz)

Ačkoliv ale Gruzínec vypadal dobře, je nutné zmínit, že jeho soupeř měl zápornou bilanci 2-3 a podle záznamů na internetu bojoval naposledny v dubnu 2018.

Na druhou stranu působil Tanzilov dominantně i ve většině svých předešlých zápasů, kdy čelil o něco zkušenějším soupeřům a odolat dokázal i wrestlerovi. Pět z 6 svých dosavadních výher navíc získal před limitem a pokud bude v podobné krasojízdě pokračovat i nadále, možná brzy pozvánka do UFC či show Dana White's Contender Series přijde. Na druhou stranu je gruzínskému knockoutérovi teprve 23 let, takže by možná byla škoda slibně rozjetou kariéru zbytečně uspěchat.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články