Vstávej, na zemi s tebou bojovat nebudu. Neporažený Faraldo přidal další rychlé KO do sbírky

Vstávej, na zemi s tebou bojovat nebudu. Neporažený Faraldo přidal další rychlé KO do sbírky Roman Faraldo zatím ničí jednoho soupeře za druhým. | zdroj: Profimedia

Tenhle bojovník se s tím nepáře a všechny své soupeře posílá k zemi ve velkém stylu.

Na akci Bellator 255 se představil také týmový parťák Jorge Masvidala Roman Faraldo. Ten vstupoval do druhého zápasu s bilancí 4-0, přičemž všechny své soupeře zatím knockoutoval. Naposledy se blýskl loni v listopadu, když soupeře knockoutoval naskočeným kolenem jako přes kopírák právě od zkušenějšího mentora Masvidala.

"Moje taktika je pokaždé soupeře ukončit, neměl jsem ještě příležitost někoho upáčit, ale nenechávám to prostře na rozhodčích," nechal se před zápasem slyšet Faraldo, kterému s každým dalším zápasem roste sebevědomí ještě výš. Stejně tak i očekávání fanoušků, protože tenhle sedmadvacetiletý talent má co nabídnout.

Tentokrát se mu postavil dvoumetrový Trevor Gudde (2-1), jehož největší výhodou měla být jednoznačně výšková převaha. Hrůzu ale budil také jeho účes, známý v našich končinách jako "deka" či "na Jágra". Hned od úvodních vteřin ale bylo jasné, že ničím jiným hrozit nebude. Mnohem delší rozsah paží nedokázal nikterak využít a při Faraldových útocích zůstával nepochopitelně stát na místě a neuhýbal ani hlavou. Hned v prvních výměnách tedy sežral několik tvrdých úderů.

Po minutě šel Gudde poprvé k zemi, ale Faraldo si byl vědom své převahy v postoji, a tak si soupeře raději nechal opět postavit. Hned po dalším útoku ale "mullet" opět zavlál ve větru a Gudde padal k zemi. Faraldo ho zkusil natrefovat ještě na zemi, ale po pár pokusech raději poodstoupil a dal tak jasně najevo, že na zemi bojovat nehodlá. Převaha byla natolik jasná, že když šel Gudde za okamžik k zemi potřetí, rozhodčí ihned odmával konec, byť nebyl Američan nijak zvlášť otřesený.

Na celý zápas i na další souboje z prelims části se můžete podívat na tomto videu:

Nutno uznat, že Faraldo se zatím jeví jako velmi slibný bojovník, kterého se do budoucna určitě vyplatí sledovat. Zatím ale nečelil papírově silnějšímu soupeři, takže si budeme muset počkat, jak dobře obstojí proti někomu ze špičky welterové divize, kdo mu bude vyrovnaným soupeřem.

Zdroje:  cagesidepress.com

Nejnovější články