Woodley se prý nechá tetovat, aby dostal odvetu s youtuberem, přiznal také výčitky

Woodley se prý nechá tetovat, aby dostal odvetu s youtuberem, přiznal také výčitky zdroj: Profimedia

Souboj s youtuberem Jakem Paulem prohrál, bývalý šampion UFC to tak ale nehodlá nechat. Bude to jako z filmu Rocky, maluje si vytouženou odvetu.

Youtuber Jake Paul se v sobotu radoval z dalšího velkého vítězství ve své kariéře. Pro svého soupeře měl jen slova uznání. Někdejší šampion UFC Tyron Woodley ale samozřejmě nadšený nebyl, bodování rozhodčích bylo koneckonců dost rozporuplné a jeden ze tří rozhodčích ho viděl jasně vyhrát. Jakmile tedy dostal prostor u mikrofonu, okamžitě začal lobovat za odvetu.

„Jestli tohle bylo druhé nejprodávanější pay-per-view tohoto roku, tak druhé kolo by bylo ještě lepší. Podle mě jsem vyhrál, ale Jake byl skvělý soupeř,“ rozpovídal se Woodley v ringu. „Vykašlete se na zápas s Furym (bratrem boxerského šampiona Tysona Furyho, který na stejné akci porazil Paulova kamaráda), já a Jake si to musíme dát znovu. Chci okamžitou odvetu, nikdo neprodal tolik přenosů jako my.“

Jake ale podle svého výrazu nejevil pražádný zájem. „Jasně, že chce další velkou výplatu. Měl jsi šanci,“ řekl poraženému do očí. Woodley tedy zkoušel argumentovat: „Ty jsi ten, kdo byl nahulený. Poslal jsem tě do provazů a kdyby nebyly tak vysoké, vypadl bys ven. Trefil jsem tvrdé údery, ty jsi míjel…“

„Pokud si necháš vytetovat, že miluješ Jakea Paula, tak si odvetu dáme,“ uzavřel dohady nakonec youtuber. Před zápasem se totiž s Tyronem vsadili, že poražený si nechá vytetovat jméno toho druhého. „Nechám, tak pojďme na to!“ Oba bojovníci si pak na stvrzení slibu ještě podali ruku. Jake ale na tiskové konferenci svému sokovi vzkázal, ať si raději pospíší nebo se začnou rozhlížet po jiném soupeři.

Woodley následně v podcastu MMA Hour potvrdil, že se skutečně tetovat nechá, nejdříve chce ale potvrzení černé na bílém, že Jake poté také dodrží slovo a bude odveta. „Hodlám to udělat a udělám to, pokud si budu moct sehnat svého vlastního tatéra.“ Zřejmě se mu totiž moc nelíbily návrhy od „umělkyně“ Tatu Baby, kterou Jake na zápas přizval, aby poraženého hned v šatně potetovala.

Na Woodleyho se ze strany MMA bojovníků po zápase snesla vlna kritiky. Volalo mu ale prý několik známých boxerů včetně Floyda Mayweathera či Clarresy Shield, kteří ho pochválili. On sám si vyčítá, že nebyl aktivnější a nepřitlačil na pilu, když ve 4. kole poslal Paula do provazů. To byl podle něj moment, který zásadně ovlivnil výsledek. Na vině je podle Tyrona ale i chyba rozhodčího.

„Možná kdyby si před něj stoupl rozhodčí a začal ho počítat, tak by ho to vyděsilo. A já bych se možná zhluboka nadechl a viděl bych svou kořist trochu lépe a možná bych ho pak ukončil. Ale to nevíme, protože jsme neměli šanci to vidět.“ I proto je odhodlaný nechat se potetovat. Zatímco mnozí by to viděli jen jako památku potupné porážky, Tyron nikoliv.

„Je to všechno součást příběhu, protože až mu nakopu zadek, tak se na to tetování podívám a budu se smát. Pravděpodobně z toho bude trilogie, protože on pak bude chtít svou odplatu. Takže to bude příběh na styl Rockyho. Tohle je velká scéna z toho filmu, ale jsme teprve v půlce.“

Zdroje:  The MMA Hour

Nejnovější články