Youtuber Paul boxovat umí, ex-šampiona UFC tentokrát poslal k zemi brutálním KO

Youtuber Paul boxovat umí, ex-šampiona UFC tentokrát poslal k zemi brutálním KO Jake Paul vs. Tyron Woodley 2 | zdroj: Profimedia

Smiřme se s tím, Jake Paul se prostě naučil boxovat a připsal si skalp už druhého bývalého šampiona MMA. S kým poměří síly příště?

Jejich první duel skončil dost sporným výsledkem 2:1 na body pro Paula. Tyron Woodley tedy okamžitě po vyhlášení začal lobovat za odvetu, dokonce si kvůli ní nechal vytetovat, že svého přemožitele miluje. Ten dal sice nejprve přednost bratrovi boxerského šampiona Tysona Furyho, když ale Brit před dvěma týdny odpadl, šanci na reparát dostal opět ex-šampion UFC. 

Paul chtěl především zavřít pusu všem pochybovačům, kteří tvrdili, že ho Woodley podle smlouvy nesměl knockoutovat. Rozhodl se mu tedy tentokrát nabídnout v přepočtu 11 milionů korun, pokud zvítězí na KO.

V zápase vypsaném na osm kol po třech minutách to ale moc znát nebylo. Tyron byl opět dost pasivní a Jake neustále svazoval boj do klinče. To se publiku moc nelíbilo a ozýval se dokonce pískot.

Pořádná akce začala až ve třetím kole, kdy si Paul při útoku naběhl na Tyronův loket. Z rozseklého čela mu poté začala stékat krev do očí. Woodley ucítil šanci a dobře trefil kombinaci přední-zadní. Když viděl, že youtuberem otřásl, vydal se na lov. Nakonec ale houževnatého soupeře nedostal ani do počítání.

Jake Paul vs. Tyron Woodley 2 Jake Paul vs. Tyron Woodley 2 | zdroj: Profimedia

Čtvrté a páté kolo se opět neslo v duchu klinče, končily v něm snad veškeré útoky, což atraktivitě zápasu moc nepřidávalo. Až v závěru se Woodleymu povedlo pár agresivních kombinací. 

Zdálo se, že v podobném duchu už klání doběhne do konce. 52 vteřin před koncem šesté rundy ale Paul trefil tvrdý hák ze zadní a Woodley šel k zemi hlavou napřed a dlouho zůstával jen bezvládně ležet na břiše. Ze zpomalených záběrů bylo vidět, že udělal obrovskou chybu, když v kritický okamžik spustil ruku od hlavy s úmyslem ránu zblokovat v její trajektorii.

"Říkal jsem ti, že ho kurva rozsekám a rozsekal jsem ho," křičel v pozápasovém rozhovoru nadšený Paul, zároveň ale vzdal hold Woodleymu, který mu přišel gratulovat. "Ten chlap je legenda, nesnižujte jeho kariéru coby šampiona UFC. Respektuji ho, že tenhle zápas vzal 2 týdny předem. Tommy Fury je děvka, tohle je opravdový bojovník a válečník."

Jake Paul si posledním vítězstvím vylepšil bilanci už na 5-0, čtyři soupeře navíc dokázal knockoutovat a odměna na jeho hlavu dále roste. Uvidíme, kdo se známého Youtuberovi postaví příště. On sám by rád poměřil síly s Jorge Masvidalem či Natem Diazem, kteří jsou ale stále pod smlouvou v UFC.

Zdroje:  Showtime

Nejnovější články