Attila Végh vysmekl poklonu Vémolovi a potvrdil, že odveta je pořád ve hře

Attila Végh vysmekl poklonu Vémolovi a potvrdil, že odveta je pořád ve hře MMA - Oktagon | zdroj: Profimedia

Karlos Vémola udělal dojem na Attilu Végha. "Pumukli" dokonce nadhodil odvetu "Zápasu století".

Ohlášení dubnového zápasu Karlose Vémoly způsobilo na domácí scéně pořádné pozdvižení. Mnozí fanoušci jemu i organizaci vyčítají, že je tím zbytečně ohrožena očekávaná odveta s Patrikem Kinclem. Sám šampion střední váhy (84 kg) už si proto začal domlouvat náhradníka v podobě Kaika Brita, držitele opasku welterové divize (77 kg). Na druhé straně promotér Ondřej Novotný kontroverzní rozhodnutí obhajuje tím, že "Terminátor" po dlouhé pauze potřebuje "rozehřívací" fight. I to se dá chápat.

Karlosovi se ale dostalo nečekané podpory i od slovenského rivala. "Karlito môj, ty si najväčší blázon, akého poznám. Skoro si padol na konci roka a teraz vidím, že Liberec. Potom vidím, že Patrik Kincl!" vzkázal Attila Végh prostřednictvím videa na sociálních sítích. "Ty nemáš dno. Normálne uvažujem, že ti dám možnosť tej odvety, ale musí sa mi to stále oplatiť, ako som hovoril. Klobúk dole, ty si veľký kaper!"

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Attila Vegh (@veghattila)

 

Takzvaný "Zápas století" se odehrál 9. listopadu 2019. Zatímco Atillu vystřelilo rychlé vítězství na KO ke hvězdám, pro Vémolu se stala motorem touha po odvetě. Terminátor od té doby nasbíral v oktagonu 6 vítězství, zatímco Végha jsme už v MMA zápase neviděli. Odveta ale visí ve vzduchu a "Pumukli" se nijak netají tím, že jde v podstatě jen o peníze a zároveň není, kam spěchat. "Ľudia budú na to zvedaví, aj keď budeme mať s Karlosom 50 rokov. Kto vykrikuje, že ho to nezaujíma, aj tak si to pozrie potajme, aby ho nikto nevidel," uvedl před časem pro šport.sk.

Zdroje:  Attila Végh - Instagram , ŠPORT.sk

Nejnovější články