“Dostávám zaplaceno za fighty. Nejsem reklamní opička jako Attila,” rýpnul si Karlos Vémola do svého přemožitele

“Dostávám zaplaceno za fighty. Nejsem reklamní opička jako Attila,” rýpnul si Karlos Vémola do svého přemožitele MMA - Oktagon | zdroj: Profimedia

Karlos Vémola se chce vrátit do přípravy. V plánu má velké věci - souboj se Samuelem Krištofičem, boxerský duel s Marpem a možná dojde i na odvetu s Attilou Véghem.

Otázka ohledně odvety s Terminátorovým přemožitelem Attilou Véghem zřejmě trápí nejen fanoušky československého MMA, ale také promotéry Oktagonu. Karlos se k tématu znovu vyjádřil v rozhovoru pro Startitup.sk. V první řadě dal jasně najevo, že odveta rozhodně není otázkou peněz. “Já si vydělávám tím, že mlátím lidi za peníze. Za Attilu dostanu stejné peníze jako za Piráta, stejné peníze jsem měl za Mikuláška i za Ďatelinku, takže místo Attily můžu mít kohokoliv jiného.”

První šampion střední váhy Oktagonu svému přemožiteli stále nemůže zapomenout, že odvetu okamžitě nepřijal, dle Karlose využil toho, že druhý zápas nebyl uveden ve smlouvě. “Já funguju na dobré slovo, Ondra (Novotný) to ví… Na dobré slovo jsem fungoval i s tou organizací předtím, která lhala a všechny okrádala. Attilův tým takhle prostě pracuje a Pirát je to samé,” popíchnul držitele prozatímního pásu. Vémola stále věří, že se odvetného zápasu jednoho dne dočká. “Ať v té odvetě vyhraje ten lepší, on, nebo já, to je jedno. Já věřím tomu, že si jí zasloužím. A udělám všechno pro to, abych ho k ní dostal.”

Během rozhovoru se k osudnému duelu s někdejším králem Bellatoru vrátil. “Lidé se mě na to často ptají, ale nechtějí uvěřit jedné věci. V tom zápase jsem udělal jednu chybu. Po deseti vteřinách, když jsem čekal, že přijde zleva, přišel zprava a trefil mě pravou rukou. Bum. Byl jsem out. Nevěděl jsem ani kde jsem, stál jsem tam jako zombie, jel jsem na autopilota.”

Vémola naznačil, že ho Végh hned prvním úderem v podstatě vyřadil z boje, vzal mu vítr z plachet. “Člověk si nedokáže představit, jaké to je, když nevnímáte, neslyšíte, jste v podstatě vypnutí, ale stojíte na nohách. Takže jsem šel a žral jednu ránu za druhou. To jsem nebyl já, že bych zkoušel takedowny a dělal si to svoje. Už jsem byl prostě out. Ten zápas jsem prohrál po první ráně. Takový ten sport prostě je. Akorát mě první ránou úplně nesundal kvůli mé tvrdé hlavě, sundal mě třeba až na pátou a uspal mě. Ale nebylo to tak, že bych dělal chybu za chybou, byl jsem vypnutý. Moc dobře si uvědomuji, že jsem v tom zápase prostě nebyl. Nic si nepamatuji a vím, že to bylo po té první bombě,” vysvětlil a dodal, že pro něj zápas skončil dřív, než vůbec začal.

Z rozhovoru nicméně vyšlo najevo, že se Karlos momentálně soustředí na jiné věci a na odvetě zase tolik neulpívá. “Prioritou pro mě je uzdravit ruku a sebrat Pirátovi to, co mi patří. Potom přijde Marpo. A co přijde dále v roce 2022, to je mi úplně jedno. Jestli Attilu ukecají, nebo ne… Pokud se mi povede uzdravit ruku a dodělat ty dva fighty, které mám rozdělané, tak mám od té doby už 7 zápasů. Attila má čistou nulu. Od té doby neudělal nic. Je možné, že do odvety budu mít 10 zápasů, nebo 12. Já se potřebuji živit, vydělávat, dostávám zaplaceno za fighty. Nejsem reklamní opička jako Attila, chápu, že ho to baví, že jsou to jednoduše vydělané peníze.” V této souvislosti dodal, že je Attila v marketingových aktivitách mnohem dál než on. Vémola si nyní nedovede představit, že by mohl žít pouze z reklamy, odměny za konkrétní zápasy jsou pro něj hlavním zdrojem příjmu. A co se týče sponzorů, tam se spoléhá pouze na dlouhodobou spolupráci se stálými partnery, což je podle něj správná cesta.

“Terminátor” se naštěstí do klece stále těší. “Mám v sobě pořád ten hlad, pořád chci bojovat, protože mě to prostě baví. Už nejsem nejmladší, ale dokud můžu, tak se chci posouvat.” Karlos vnímá, že má velké štěstí, když se v něm stále drží velký zápal, a že na rozdíl od jiných bojovníků nevyhasnul.

Zdroje:  Startitup.sk

Nejnovější články