Pirát chce poslat Vémolu do důchodu. “Nebudu ho škrtit, ani kdyby mě prosil. Já ho tam umlátím,” slíbil mu Terminátor

Pirát chce poslat Vémolu do důchodu. “Nebudu ho škrtit, ani kdyby mě prosil. Já ho tam umlátím,” slíbil mu Terminátor Samuel "Pirát" Krištofič na Oktagonu 25. | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Terminátor bude Pirátovi fandit, aby ho pak mohl sám zmlátit. Slovní přestřelka mezi Samuelem Krištofičem a Karlosem Vémolou tak pokračuje.

Samuel Krištofič v sobotu nastoupí do bitvy o prozatímní pás šampiona střední váhy proti Polákovi Marcinovi Naruszczkovi. Odměnou za případné vítězství by mu pak měl být zápas s Karlosem Vémolou o právoplatný pás šampiona. “Pirát” je přesvědčen, že Marcina Naruszczku hravě porazí a zápas už se pomalu vidí v oktagonu s Vémolou, kterého si v poslední době často dobírá. V jednom z vysílání dokonce předpověděl, že českého “Terminátora” pošle do důchodu.

Proti tomu se Karlos samozřejmě ohradil. Jedničku střední divize nyní čeká operace, respektive výměna součástek, jak chirurgickým zákrokům sám s oblibou říká. Ještě před odjezdem do nemocnice se v krátkém videu rozloučil s fanoušky a zareagoval na odvážné výroky Samuela Krištofiče. “Od srdce mu budu fandit, aby to vyhrál, protože jedině pak ho přede mnou Oktagon přestane schovávat. A já ho za ty hloupý kecy budu moct naprosto legálně a brutálně zmlátit. Strašně se na to těším, on bude ta moje motivace, abych se po zranění co nejdřív dostal zpátky,” řekl a oběma aktérům hlavního zápasu turnaje na Štvanici doporučil, aby se nyní soustředili právě na sobotní večer. “Až jeden z nich vyhraje, tak si pak pro něj dojdu. Protože mě nikdo z nich do důchodu rozhodně posílat nebude.”

Vémola navíc znovu dal zvláštní slib. “Já vám zaručuji, že ho zmlátím v prvním kole. A jako že se ‘Terminátor’ jmenuju, tak ho škrtit nebudu, ani kdyby mě o to prosil. Já ho tam umlátím, potupím. Ta jeho malá hvězdička, která teď stoupá díky tomu, že bude zápasit s Vémolou, zhasne tak rychle, jak se zrodila. Po zápase, kde ukážu rozdíl třídy, si na něj nikdo ani nevzpomene.”

K možnému souboji s Vémolou se Krištofič ještě jednou vrátil v rámci svého dalšího vysílání. Sám sebe vnímá jako šikovnějšího zápasníka, jako příklad uvedl souboj s Davidem Kozmou, který se sice dokázal prosadit skrze takedowny, Krištofiče ale nezvládl ukončit. Je přesvědčen, že Vémolova jediná výhoda je váha a síla. Bohatě postačí, když nebude panikařit jako Milan Ďatelinka nebo Václav Mikulášek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

V rozhovoru s fanoušky se však dostal i k sobotní bitvě s Naruszczkou. “Cítím se velmi dobře, kondičně jsem na tom velmi dobře, opravdu z toho zápasu nemám žádné obavy. Věřím, že pokud neudělám nějakou brutální chybu, něco, čím bych si sám ten zápas prohrál, tak to dotáhnu do vítězného konce.”

“Pirát” věří, že čím déle bude zápas trvat, tím víc se bude otáčet v jeho prospěch. Byl by rád, kdyby se mu podařilo Poláka ukončit, zároveň je ale připraven i na variantu, že o vítězi rozhodnou bodoví rozhodčí. “Nemám v plánu nějak nesmyslně vyletět. Každou vteřinu budu samozřejmě připravený zápas ukončit. Jsem ale zároveň připraven bojovat plný počet kol a zvítězit na body. Naruszczka je velký tvrďák, to vím. Myslím si, že to pro lidi bude opravdu zajímavý zápas, zajímavější, než měl původně být.”

Krištofič se zkrátka neopírá o pevně stanovenou taktiku, sám neví, zda se souboj bude odehrávat v postoji, nebo spíše na zemi. Podle něj bude záležet na konkrétní situaci, na tom, jaká se naskytne příležitost. “Budu dělat MMA, a to tak, abych zvítězil. Tu cestičku, uličky, chodníčky k vítězství budu hledat až během zápasu. A já věřím, že je najdu.”

Už ve čtvrtek se uskuteční tisková konference Oktagon Time, kde bude zřejmě o zábavu postaráno. Účast přislíbil i Karlos Vémola, který věří, že se do té doby stihne dát dohromady po plánované operaci.

Zdroje:  Karlos Vémola Instagram , Samuel Krištofič YouTube

Nejnovější články