Karlos Vémola je po operaci paže a bohužel se potvrdily jeho obavy

Karlos Vémola je po operaci paže a bohužel se potvrdily jeho obavy zdroj: Profimedia

„Terminátor“ poslal svým fanouškům pozdrav z nemocnice a prozradil, jak proběhla operace jeho utrženého trocepsu.

Karlos Vémola je sice český Terminátor, ale i přesto (nebo právě proto), musí občas vyměnit „součástky“. Nedávno si totiž utrhnul levý triceps, a byl tak nucen odstoupit z titulového zápasu proti polskému bojovníkovi Marcinu Naruszczkovi. Kvůli zraněnému svalu musel jít Vémola na operaci, ale tajně doufal, že zranění možná nebude tak zlé, jak vypadá. A dnes se ohlásil z nemocnice a prozradil, jak to s jeho rukou doopravdy je:

„Tak jsem se právě probral z narkózy po operaci,“ ohlásil očividně unavený Terminátor. „Operace podle doktorů proběhla dobře, ale bohužel se potvrdilo to, v co jsem tajně doufal, že se nepotvrdí, ale to, s čím asi doktoři počítali, že se to tam prostě urvalo sakum prásk všechno co šlo.“

Tím ale špatné zprávy pro Karlose nekončí. Bohužel bude muset „pod kudlu“ minimálně ještě jednou. „Zoperovat najednou to prostě nešlo, tam je strašně moc práce, takže zatím jsem dostal na 4 týdny tohle,“ pokračoval Vémola a ukázal na monitorovací přístroj a hadičky, které mu čouhají z ruky. „Po 4 týdnech (mě čeká) další operace, tam už se to snad všechno zvládne a jestli ne, tak potom za 4 týdny další operace. Čeká mě bohužel série operací, nebude to úplně sranda.“

Nebyl by to ale Terminátor, pokud by si nešel svou cestou. Karlos tak i přes doporučení lékařů slíbil účast jak na samotném turnaji na Štvanici, který se koná už tuto sobotu, ale také si prý z nemocnice odskočí i na tiskovou konferenci Oktagonu, která se koná ve čtvrtek.

„Chtějí si mě tady nechat do konce týdne, ale to se jim nepovede, protože ve čtvrtek máme tiskovku Oktagon Prime. „Minimálně na to jim uteču, abych viděl co všechno se děje, abych vám řekl přesně jak to bude pokračovat a kdy bude Terminátor zpátky. Pak se sem vrátím a pak samozřejmě dorazím na Štvanici, protože mě mrzí, že na ni nemůžu zápasit.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Za zraněného Vémolu tak narychlo zaskočil Samuel „Pirát“ Krištofič, který se s Polákem Naruszczkou utká (z nepochopitelných důvodů) o prozatímní titul střední váhy. Karlos ale podle všeho bude fandit svému slovenskému sokovi, aby jej v následujícím zápase o právoplatný titul sám pořádně zmlátil. Svoji absenci v oktagonu chce ale svým fanouškům vynahradit už teď alespoň svojí přítomností na Štvanici.

„Chápu, že plno lístků jste si koupili právě proto, že tam budu zápasit já, tak aspoň abych tam byl, ať se spolu můžeme vyfotit, ať se s váma můžu vidět a abych nepřišel o nejkrásnější turnaj roku. Jen tam bohužel budu muset lítat s takovouhle kabelkou, která na mě bude na měsíc přivázaná, takže na mě dávejte pozor. Ale určitě se s vámi na Štvanici uvidím a na tiskovku taky uteču, jakože se Terminátor jmenuju. Těším se na vás, OSS!“ ukončil svůj pozdrav fanouškům.

Karlos Vémola má sice pořádnou vůli a většinou jeho regenerace po zraněních probíhá velice rychle, ale teď to vypadá, že jej přece jen nějaký čas v oktagonu neuvidíme. Ohrožený by tak mohl být i boxerský zápas mezi Karlosem a rapperem Marpem, který je naplánován na 13. listopadu.

Zdroje:  instagram - oktagonmma

Nejnovější články