Boxerský zápas Marpo vs. Vémola se odsouvá, oba si už ale vyměnili první slovní údery

Boxerský zápas Marpo vs. Vémola se odsouvá, oba si už ale vyměnili první slovní údery zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Terminátor nestíhá kvůli svému zranění původní termín boxerského zápasu s Marpem a promotéři jej tak museli posunout.

Promotéři Oktagonu dnes na tiskové konferenci oznámili několik horkých novinek a jedna z nich je posunutí plánovaného boxerského zápasu mezi rapperem Marpem a MMA bojovníkem Karlosem Vémolou.

Původní termín tohoto duelu mezi čtyřmi provazy byl stanoven na 13. listopadu. Ale Karlos Vémola se zranil a před pár dny podstoupil operaci svého utrženého levého tricepsu. Bohužel toto zranění je natolik komplikované, že bude za 4 týdny vyžadovat ještě minimálně jednu operaci, a tak je nereálné, že by „Terminátor“ stihl listopadový boxerský zápas.

„Potom, co mi zoperujou ten triceps a přišijou šlachu, tak potom už budeme mít jasnou představu o tom, kdy se budu moct vrátit,“ upřesnil Vémola. „Samozřejmě, že mě čekají velké zápasy, což bude moje velká motivace se vrátit co nejdřív. Speciálně pokud by se Pirátovi podařilo vyhrát, tak to by tady s ním nikdo nevydržel, takže to by byla velká motivace vrátit se co nejdřív,“ zavtipkoval Terminátor. „Taky chci poděkovat Marpovi, že souhlasí s tím, že ten zápas o trošku odložíme, protože ať bych chtěl sebevíc, tak v listopadu bych ten zápas nedal.“

Marpovi však posunutí termínu nedělalo zas takový problém a uvedl, že tento souboj si stanovil jako prioritu: „Já o ten zápas hodně stojím a jsem ochotný pro to udělat cokoliv, takže pro mě za mě to prostě odsuneme a když budeme posouvat znova, tak budeme posouvat znova, protože to je pro mě teď priorita.“

Tento boxerský duel vypsaný na 6 kol po 3 minutách, by se měl konat pravděpodobně na začátku příštího roku. Přesné datum už prý znají jak promotéři, tak i bojovníci, ale ještě to není stoprocentně jisté, takže jej nechtěl nikdo prozradit.

Vemola vs Marpo zdroj: Profimedia

Jde vidět, že oba borci k sobě mají respekt, ale i tak si neodpustili několik vtipných šťouchanců. Karlos slíbil, že Marpa knockoutuje, a že to bude jeho první „čisté“ KO v kariéře. „Já na ten svůj první knockout čekám už 30 let, takže jestli budeme čekat o 3 měsíce dýl, než ho knockoutuju, tak už je to asi jedno,“ řekl sebevědomě Vémola.

Do toho se vložil Marpo, který mu ihned vrátil úder: „Já samozřejmě přeju Karlosovi, aby se uzdravil, protože zdraví máme jenom jedno, ale ještě bych k těm jeho 30 letům řekl… to je jak čekat na první p*cání. Dej tomu kámo ještě dalších 30 let a třeba se ti to podaří,“ rozesmál publikum Marpo. Zároveň poukázal na to, že Karlos půjde do jejich zápasu pod velkým tlakem, protože si nemůže dovolit prohrát se „zpěvákem“:

„Každopádně věřím, že Karlos je hodně motivovaný. Před Attilou říkal, že když s ním prohraje, tak bude chodit kanálama, což se nestalo a já bych jenom chtěl, ať si zapíšete, že když prohraje se mnou, se zpěvákem, „disco zápasníkem“, tak by se měl odstěhovat zpátky do Anglie a 'selling weed' (prodávat trávu), protože to jsem pak na něj zvědavý, jak se postaví k tomuhle,“ rýpl si český rapper.

Sice tedy ještě nevíme, kdy k tomuto zápasu dojde, ale je poměrně jisté, že se ho příští rok dočkáme. A i přestože spousta fanoušků v něm nevidí žádný smysl, dá se očekávat, že tento duel mezi Terminátorem a Marpem přitáhne velkou sledovanost.

Zdroje:  oktagonmma - tisková zpráva

Nejnovější články