Blíží se zúčtování! Oktagon potvrdil kolosální bitvu šampionů

Blíží se zúčtování! Oktagon potvrdil kolosální bitvu šampionů Karlos Vémola a Patrik Kincl | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Organizace Oktagon MMA se opět připravuje na silný závěr roku, fanouškům tentokrát nabídne očekávanou odvetu, o které se na domácí scéně mluví už celé roky.

Karlos Vémola doufal, že mu promotéři Oktagonu vyhoví a zajistí mu zápas na blížícím se turnaji v Německu. Ondřej Novotný ale na nabité kartě turnaje Oktagon 36 místo nenašel, což českého “Terminátora” lehce rozladilo. Brzy si ale spraví chuť. Oktagon totiž potvrdil, že s ním koncem roku počítá v souboji o titul ve střední váze, kde nyní kraluje Patrik Kincl.

“Čekali jste čtyři dlouhé roky… A nyní… Nyní je to konečně tady! Odveta a nejočekávanější zápas domácí scény o titulový pás šampiona Oktagon MMA! Souboj šampionů a rivalita, jaká na scéně nemá obdoby. Dva muži, dvě velké osobnosti, dva příběhy a pouze jeden vítěz! Kdo je skutečným králem střední váhy? To odhalí ZÚČTOVÁNÍ 30. 12. na velkolepé akci v pražské O2 areně,” stojí v oficiálním příspěvku na sociálních sítích.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Kincl a Vémola se poprvé střetli v červnu roku 2018, to ještě bojovali v barvách organizace XFN. Vémola si po třech kolech došel pro vítězství na body, s Patrikem to ale rozhodně neměl jednoduché. Rodák z Hradce Králové se tedy vydal na cestu za odvetou, tehdy ale ještě nevěděl, že na ni bude muset tak dlouho čekat.

Není divu, že už ani nedoufal, že se nakonec dočká, což zmínil i v čerstvém příspěvku na Instagramu. “Byla doba, kdy jsem tuhle odvetu pustil z hlavy a přestal věřit, že to vůbec někdy klapne. Čtyři roky čekání jsou teď u konce! Doufám. Ve finále cítím, že je teď ideální čas. Ve střední váze jsem se zabydlel, nasbíral zápasnické zkušenosti a vím, jak se k přípravě postavit. A ano, je to pro mě osobní. Je to parádní náboj do tréninků, jen musím udržet nervy na uzdě. Bude to velký!!! Vidíme se v prosinci.”

Vyjádření ze strany Vémoly zatím chybí, je ale dobře známo, co si o svém rivalovi myslí. To mu dal najevo hned po první úspěšné obhajobě titulu ve střední váze. Když mu Palo Neruda znemožnil vstup do klece, přeskočil pletivo a Ondřeje Novotného připravil o mikrofon. Patrikovi vzápětí slíbil, že si opasek vezme zpět na konci roku. Zda se mu to skutečně povede, to je samozřejmě otázkou, je ale jasné, že nás čeká další vyhrocený zápas.

Jak už bylo zmíněno, k zúčtování dojde 30. 12. v O2 areně, Kincl vs. Vémola 2 je zatím jediný potvrzený duel. Organizátoři ale přislíbili, že se objeví ty nejzářivější hvězdy Oktagonu, chybět nebude ani velkolepá audiovizuální show. Více se dozvíme během následujících týdnů.

Zdroje:  Instagram Oktagon MMA , Instagram Patrik Kincl

Nejnovější články