"Císař" Kincl pálí do "Sherminátora" Vémoly, Horst Fuchs prý před jeho prodejními schopnostmi bledne závistí

"Císař" Kincl pálí do "Sherminátora" Vémoly, Horst Fuchs prý před jeho prodejními schopnostmi bledne závistí Nesmiřitelní rivalové Patrik Kincl a Karlos Vémola | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Je to 4 roky, co se Karlos Vémola a Patrik Kincl střetli v kleci. Od té doby visí ve vzduchu odveta, která se nyní zdá být velmi blízko a o trash-talk z obou stran zřejmě nouze nebude.

Není žádným tajemstvím, že se Patrik Kincl a Karlos Vémola nemají příliš v lásce. Není tedy divu, že využijí v podstatě jakékoliv záminky, aby si do sebe navzájem rýpnuli. "Terminátor" se například po víkendovém zápase na Štvanici nechal slyšet, že "tu malou tlustou 77 zmlátí na konci roku" a budou to pro něj snadno vydělané peníze. Zároveň ale upozornil, že šampion střední váhy nejprve musí v září v Brně titul obhájit proti Alexi Lohorému, což nebude snadné.

Patrik naproti tomu už před zápasem kritizoval volbu Karlosova soupeře, Ilič měl stylisticky Vémolovi sednout, což se v zápase potvrdilo. Po zápase přidal i kritiku celého Terminátorova vystoupení.

"Tvl, to někdo tomu Karloj nemůžete říct, že udělat nástupovku Tyson Fury z Wishe, plus si k tomu vzít pouťovou masku terminátora, plus si k tomu nechat zahrát Gotta, je už trochu moc? Nevim jak vy, ale já tu cestu od středověku po vzdálenou budoucnost úplně nezvládl. Sherminátor je prostě vesmír bizáru (pro jeho skalní fanoušky: to znamená, že se to jakože stále rozpíná. Tězký si to představit, když je přece Země placatá, chápu)," podělil se o svůj názor šampion střední váhy, který si zápas svého rivala nenechal ujít.

A dojem na Kincla neudělaly ani Vémolovy pozápasové rozhovory, v nichž zdůrazňoval, že si soupeře rozhodně nevybírá a nastínil budoucí plány. "Další problém vidím v tom, že Conor přestal být aktivní. Na scéně teď není nějaký zajímavý a chytrý trash-talker, od kterého by mohl kopírovat zasejc tohle a kolovrátek tam teď musí lovit ve starém hrníčku a opakovat to, co se tehdá naučil. Aby taky ne, když to dalo tolik práce si to zapamatovat… 'Soupeře si nevybírám, ale obhajovat budu jen proti tomu a tomu a abych dokázal, že si jakože fakt nevybírám, tak mi dejte TOHOHLE borce v těžké váze!' nebo 'Zápasím jen s těmi, kdo si to zaslouží a ideálně ve váze výš, aby měli, ehm, výhodu'. Horst Fuchs bledne závistí, jak skvěle dokáže někdo prodat něco takového..."

Patrik samozřejmě dopředu očekával, že se jeho vyjádření dostane i ke skalním fanouškům z druhého tábora, těm tedy věnoval závěr svého příspěvku, v němž se jim pokusil vysvětlit, že by měli být rádi, pokud se s Vémolou utká. "Jeden vzkaz řitním alpinistům, kteří tu budou dělat hrdiny v komentářích. Nic lepšího, než tahle odveta pro vás přece nemůže být, váš idol mě na 100% rozseká na maděru, tak shut the f*ck up." Na závěr sám sebe označil za "Císaře", čímž nejspíš narážel na to, že se Karlos situoval do role krále.

Od prvního vzájemného zápasu už uběhly více než 4 roky a ačkoliv se o odvetě mluvilo už tehdy, s přibývajícími léty uzrála jako víno. Kincl od té doby absolvoval 7 zápasů, přičemž nestačil pouze na skvělého Roberta Soldiče v souboji o titul KSW. To Vémola stihl nastoupit 12krát a jako poražený odcházel pouze ze souboje s Attilou Véghem. Jediným dalším bojovníkem z domácí česko-slovenské scény, který mu dokázal zatopit, byl právě Patrik, který ve třetím kole natahoval ruku po vítězství a dostal Karlose v postoji do problémů. Zda dostane šanci na reparát se nejspíš dozvíme v září, kdy ho čeká první obhajoba titulu proti Lohorému.

Zdroje:  Instagram Patrik Kincl

Nejnovější články